ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακή η Ζουγανέλη στο Ρέθυμνο

0

Με  μεγάλη επιτυχία   πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο,  την Παρασκευή που μας πέρασε (20/01)  η εμφάνιση της Ελεονόρας Ζουγανέλη.  Η νεαρή τραγουδίστρια  επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, πως τα «ράσα» ξεπερνούν τον πάπα –  καλλιτέχνες γονείς  της .

Με την  εμφάνιση της  στο Apple Bar το βράδυ της παρασκευής επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα καθώς κατέθεσε  ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα., που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής γλώσσας, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή σε  μελωδικά βιώματα της και προσωπικά της αγαπημένα κομμάτια .  Ερμήνευσε αλλά και διασκεύασε Δ. Γαλάνη, Πρωτοψάλτη,  Κραουνάκη , Lady Gaga,  Michael Bublé αλλά και πολλές επιτυχίες της  (τα λέμε, έλα, κόψε και μοίρασε)  ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Η προσέλευση του κοινού ήταν απρόσμενα μεγάλη, καθώς από κάποια ώρα και μετά δεν επετράπη η είσοδος σε άλλα άτομα  λόγω μη διαθεσιμότητας χώρου. Η εμφάνιση της ξεκίνησε 11:30 και διήρκησε  έως τις 2:30.  Αξιοσημείωτο γεγονός της βραδιάς, τα δυο τραγούδια που ερμήνευσε μαζί με τον κόσμο αλλά και   αγκαλιές που μοίρασε  σε ορισμένους θαυμαστές της κατά το κλείσιμο της βραδιάς, ερμηνεύοντας παράλληλα το υπέροχο “All we need is love “   .

Αφότου πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση της, μοίρασε αυτόγραφα και διασκέδασε πίνοντας ποτά με την παρέα της στο κλαμπ όπου εμφανίστηκε.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνάντησε τους φίλους μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών:

Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα .

Βάιος Ντάφος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ