ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Κουλούρης: Μια κακή στιγμή ήταν

0

Με αυτό το επιχείρημα επανήλθε ο Κίμων Κουλούρης σε σημερινή του συνέντευξη (Bήμα fm) επιχειρώντας να αποκρούσει όσα του καταμαρτυρούνται για το γνωστό επεισόδιο που ακολούθησε τροχονομικό έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ του Σαββάτου.

«Εύχομαι σε όλους να μην υποστούν αυτόν τον λοιδωρισμό (sic) και την επιχείρηση διάλυσης μιας ολόκληρης ζωής», είπε, συμπληρώνοντας:

«Μου διαλύεται μια ολόκληρη η ζωή, να έχω το παιδάκι μου να κλαίει όταν πάει σήμερα στο σχολείο, γιατί; Επειδή ο πατέρας του παραβίασε το κόκκινο. (…) Εγώ που στάθηκα όρθιος σε όλη μου τη διαδρομή και δεν ήπια ούτε έναν καφέ από το Δημόσιο».

Ο Κ. Κουλούρης ρωτήθηκε επίσης για τη μη ανανέωση της άδειας οδήγησης: «Ποιος πολίτης παρακολουθεί κάθε μέρα να δει εάν η άδειά του ανανεώνεται;», αναρωτήθηκε: »Είδατε λοιπόν τα κακουργήματα που έκανα; Παραβίασα το κόκκινο, και δεν ανανέωσα την άδεια».

Όσον αφορά την καταγγελία του 25χρονου ειδικού φρουρού ότι την ώρα που προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το όχημα, εκείνος έβαλε μπροστά τη μηχανή για να τον παρασύρει, ο Κ. Κουλούρης είπε:

«Έχασα τον έλεγχο τον νεύρων μου, μια κακιά στιγμή ήταν. Φανταστείτε όμως ένα αυτοκίνητο 1,5 τόνων να πέφτει πάνω του και να του προκαλεί διάστρεμμα; Έχει ηθική και ίχνος λογικής αυτό; (…) Σεβάστηκε κανείς το κοριτσάκι 15χρονών που οδύρεται και κλαίει με τον πατέρα του περικυκλωμένο από 30 αστυνομικούς λες και βρήκαν τον τρομοκράτη;»

ethnos.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ