ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPad πέφτει από το... διάστημα! - Βίντεο

0

Η θήκη προστασίας G-Form διατήρησε ανέπαφη τη συσκευή η οποία έπεσε στη Γη από το Διάστημα!

Η πιο εντυπωσιακή δοκιμή της αντοχής μια θήκης προστασίας ηλεκτρονικών συσκευών καταγράφηκε σε βίντεο. Η θήκη G-Form Extreme Sleeve είχε δοκιμαστεί σε πτώσεις από αεροσκάφη ή άλλες πτητικές συσκευές (παραπέντε κ.α) και είχε αποδειχθεί ότι προστατεύει απόλυτα το περιεχόμενό της. Αυτή τη φορά σχεδιάστηκε μια ακόμη πιο εντυπωσιακή δοκιμή με την πτώση μιας θήκης που περιείχε ένα iPad από το...διάστημα! Όπως αποδείχτηκε η θήκη κατάφερε να προστατεύσει τη συσκευή.

Η θήκη

Τη θήκη κατασκεύασε η αμερικανική εταιρεία G-Form που ασχολείται με την παραγωγή προστατευτικού εξοπλισμού για αθλητές και ειδικότερα για όσους ασχολούνται με το ποδήλατο, το σκέιτμπορντ και άλλα συναφή σπορ. Η G-Form Extrteme Sleeve βασίζεται σε ένα υλικό που ονομάζεται PORON®XRD και είναι ικανό να απορροφά την ενέργεια που παράγεται σε μια πρόσκρουση σε ποσοστό άνω του 90%. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο είναι ελαφρύ, μαλακό και εύκαμπτο αλλά «σκληραίνει» όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο σκληρό αντικείμενο ή όταν υφίσταται βίαιη πρόσκρουση.

Το υλικό είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό παρέχοντας προστασία και από την υγρασία. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά από θήκες διαμορφωμένες για διαφόρους τύπους φορητών συσκευών όπως υπολογιστές, συσκευές ανάγνωσης, ταμπλέτες κ.α.

http://www.youtube.com/watch?v=b6ZSPJLsQD0

tovima.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ