ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η «CRETAN LINES» συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια της για να «σπάσει» ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός του Ρεθύμνου

0

Με σύνθημα «καράβι στο Ρέθυμνο», η διοίκηση της ρεθυμνιώτικης ναυτιλιακής εταιρίας «CRETAN LINES», πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της εταιρίας, καθώς και δεκάδες Ρεθυμνιώτες που έχουν ήδη καταθέσει τον οβολό τους, ώστε να «σπάσει» κάποια στιγμή ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός του

Ρεθύμνου.

Άλλωστε, η διοίκηση της εταιρίας για μία ακόμη φορά απηύθυνε νέα έκκληση στους πολίτες να την εμπιστευθούν και να συστρατευτούν στον αγώνα που έχει ξεκινήσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. «Η επίτευξη του στόχου μας είναι δύσκολη, αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και επιχειρούμε να λύσουμε το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, είτε μέσω της συνεργασίας με άλλο πλοιοκτήτη, είτε ναυλώνοντας πλοίο, είτε αγοράζοντας με διακανονισμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «CRETAN LINES», Γιάννης Νικολούδης.

Στη διάρκεια της βραδιάς τα στελέχη της εταιρίας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, καθώς και για τον προγραμματισμό που θ' ακολουθηθεί στη διάρκεια του έτους. Υπενθυμίζεται πως η τιμή για την αγορά μερίδας στην «CRETAN LINES», ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ναυτιλιακής εταιρίας βρίσκονται δεκάδες σύλλογοι, σύνδεσμοι και σωματεία του νομού, μεταξύ των οποίων και ο σύνδεσμος αυτοκινητιστών φορτηγών δημοσίας χρήσεως, η διοίκηση του οποίου έκοψε επίσης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδέσμου μαζί με την «CRETAN LINES», στέλνοντας έτσι ένα ακόμα μήνυμα.

«Όπως ξέρετε η προσπάθεια είναι κοινή. Πρέπει εμείς πάνω από όλους να είμαστε κοντά στην εταιρία για να πετύχουμε το στόχο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Δούσμανης.

Στην εκδήλωση -που περιελάμβανε και πλούσιο κρητικό πρόγραμμα με γνωστά ρεθεμνιώτικα συγκροτήματα- έγινε και η κλήρωση ενός αυτοκινήτου μάρκας «PEUGEOT 107», το οποίο κέρδισε ο συμπολίτης μας Μαρίνος Παπαδάκης.

Στέλλα Μαθιουδάκη

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ