ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συντονιστική Επιτροπή Καράβι στο Ρέθυμνο: "Τα καταφέραμε!"

0

Περάσαμε κάβους πολλούς και τα καταφέραμε ! Σ' αυτό τον τόπο οι ιστορικές αλλαγές και η ελπίδα πραγματοποιούνται από τους τολμηρούς και αυτούς πάντα αποκαλούν τρελούς οι μη τολμώντες !..Σήμερα είναι μέρα χαράς για όλους τους Ρεθυμνιώτες ! Το καράβι μας έπιασε λιμάνι , για να φεύγει και να επιστρέφει στο δικό του αραξοβόλι ..

Και στο σημείο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την τιμή σ' κείνους που στάθηκαν μπροστάρηδες σ' αυτό το τόλμημα που αρχικά θεωρήθηκε χίμαιρα

και μακραν της σφαίρας του εφικτού μεσούσης της οικονομικής κρίσης ,αλλά και της απιστίας και όχι αδικαιολόγητα !

Τώρα είναι ώρα μαζί με τη χαρά μας να ευχαριστήσουμε τους πρωτεργάτες της επιτυχίας αυτής :

Πολλές ευχαριστίες στη διοίκηση που ακούραστα και με προσωπικό ,οικογενειακό και οικονομικό κόστος εργάστηκαν και επωμίστηκαν κάθε είδους ευθύνες και κριτικές ! Αυτό δε θα ξεχαστεί ποτέ !

Ευχαριστούμε το πλήρωμα του ΕΛΛΗ  για τις ατέλειωτες ώρες εργασίας , για την εγκαρτέρηση και την υπομονή τους . Τους ευχαριστούμε που δέθηκαν μαζί μας σ΄αυτόν τον αγώνα με τα πολλά εμπόδια !..

Ευχαριστούμε όσους εθελοντικά έδωσαν το χρόνο τους και επιτάχυναν κάθε δραστηριότητα μας !

Έχουμε λοιπόν καράβι !

Ας το αγκαλιάσουμε και ας το στηρίξουμε με κάθε τρόπο ! Έχει την ανάγκη όλων μας για να μας ταξιδεύει άνετα και με ασφάλεια και κυρίως χωρίς ταλαιπωρία !

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ