ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε από την Πέμπτη ο Ν. Σειραγάκης

0

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου κρατείται ο 47χρονος κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης ενώ τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να μεταφερθεί κάτω από άκρα μυστικότητα στο Ρέθυμνο για να απολογηθεί συμπληρωματικά στην ανακρίτρια.

Ο 47χρονος πρώην προπονητής μετήχθη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου την Πέμπτη, από τις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνελήφθη στο σπίτι του και κατελήφθη να έχει ασελγείς πράξεις με δύο ανηλίκους.

Εφτά μήνες όμως μετά τη σύλληψή του, ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος του μετά την έκθεση που εστάλη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με βάση την οποία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Σειραγάκη, που είχε κατασχεθεί την ημέρα της επιχείρησης, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Έτσι από την ανακρίτρια Ρεθύμνου έγινε κλήση προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιόν της για συμπληρωματική απολογία τόσο για την ίδια την υπόθεση της παιδεραστίας με θύματα εφήβους όσο και για την νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού, κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος κατηγορείται επίσης για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ