Για τη ζύμη: 1 λίτρο γάλα φρέσκο
1 φακελάκι ξερή μαγιά
Αλάτι,μία πρέζα ζάχαρη
λίγο λαδάκι
αλεύρι όσο πάρει
Σάλτσα ντομάτας:ελαιόλαδο
σκόρδο
ντομάτα τριμμένη ή κονκασέ
λίγο αλάτι,πιπέρι
σκόρδο και λίγο θυμάρι ή ρίγανη
Για τη ''γέμιση'':Μπορείτε να βάλετε υλικά της αρεσκείας σας,αλλά σας προτείνουμε ενδεικτικά...
Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας που φτιάξαμε,βάζουμε ζαμπόν ή γαλοπούλα,μπέικον σοταρισμένο λίγο στο τηγάνι,λουκάνικο χωριάτικο,μανιτάρια,πιπεριά,μοτσαρέλα και τυρί γκούντα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!