ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-2: «Λύγισαν» στο 84’ οι «κυανόλευκοι»

0

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά η Επισκοπή δεν κατάφερε να «αποδράσει» με το «διπλό» από την Ελευσίνα και δη από το ματς κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας. Οι Ρεθυμνιώτες ηττήθηκαν με 2-1 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος, συνέχεια που προμηνύεται πολύ δύσκολη.

Οι παίκτες του Θανάση Κολιτσιδάκη παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και μάλιστα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι στο σκορ», χάρις σε γκολ του Σελινιωτάκη. Στη συνέχεια, όμως, ο Αστέρας Μαγούλας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή χάρις σε γκολ των Χρυσάφη (58’) και Δημητριάδη (84’).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Πέττας, Ιατρού, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Έβερετ, Κορνελάτος, Αλεξίου (46' Μπούγιας), Χρυσάφης (89' Τριάντος), Μαρίνου (75' Μπέχλης), Δημητριάδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης, Τριανταφύλλου (59' Μούρτζανος), Ρουμπάκης, Δελήμπασης (82' Φραντζεσκάκης), Κοζανίδης, Σεληνιωτάκης, Αργυράκης, Τζέκος (81' Σουμπασάκης), Δερμίσης.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο

Αχαρναϊκός-Πανηλειακός 3-1

Αστέρας Μαγούλας-Επισκοπή 2-1

Γλυφάδα-Ρούβας 2-1

Προοδευτική-Καλαμάτα 0-1

Χανιά-Παναιγιάλειος 0-1

Κόρινθος-Φωστήρας 1-1

Ρεπό: Εθνικός Αστέρας

 

rethymnosportfm.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ