ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο πλευρό των εργαζομένων στα νοσοκομεία και των φυσικοθεραπευτών ο Α. Ξανθός

0

Τη συμπαράσταση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον αγώνα όλων των υγειονομικών για να διασωθεί η δημόσια περίθαλψη από το μνημονιακό «οδοστρωτήρα» , εξέφρασε ο Α. Ξανθός,  βουλευτής Ρεθύμνου και συντονιστής της ΕΕΚΕ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που συμμετείχε στο σημερινό συλλαλητήριο της ΠΕΟΔΗΝ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών μπροστά στο Υπουργείο Υγείας.

Ο αγώνας των εργαζομένων στα νοσοκομεία και των υπόλοιπων κλάδων υγειονομικών όπως οι φυσικοθεραπευτές , δεν είναι μόνο ένας αγώνας επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους απέναντι  στη συνεχιζόμενη λεηλασία  των εισοδημάτων ,  των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας τους , αλλά είναι και ένας αγώνας επιβίωσης του ίδιου του δημόσιου συστήματος Υγείας που έχει οδηγηθεί στην οικονομική χρεωκοπία και στη λειτουργική κατάρρευση λόγω της υποταγής της κυβέρνησης  στις μνημονιακές δεσμεύσεις για δραστική περικοπή των δαπανών υγείας και μετακύλιση του κόστους περίθαλψης στις τσέπες των πολιτών.

Τόσο ο  προϋπολογισμός  του 2013 , όσο και οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο νέο «πακέτο» μέτρων που έρχονται για ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, είναι  απολύτως «ανθυγιεινές».

Σήμερα δεν υπάρχουν περιθώρια για μοιρολατρία ή ηττοπάθεια. Η μόνη ελπίδα είναι ο λαϊκός ξεσηκωμός , ο κοινός αγώνας  των εργαζομένων στα νοσοκομεία, των  υγειονομικών , των συλλόγων ασθενών ,  του κάθε πολίτη , για να μην περάσουν τα μέτρα , για την ανατροπή του Μνημονίου και της άθλιας συγκυβέρνησης  που υπηρετεί την  τραπεζοκρατία και το οικονομικό κατεστημένο της χώρας  .

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ … ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ