ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Ένα πολυτελές σύγχρονο σπίτι-φρούριο!

0

Οι ιδιοκτήτες επιζητούσαν ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ηρεμία και απομόνωση. Και το «Safe House» είναι γι’ αυτούς ό,τι πρέπει, και μάλιστα με το παραπάνω.

Σε ένα μικρό χωριό στα περίχωρα της Βαρσοβίας στην Πολωνία, εκεί μέσα στο πράσινο και στα γραφικά παραδοσιακά σπίτια κανείς δεν περιμένει να συναντήσει έναν μουντό, γκριζωπό ογκόλιθο!

Γιατί το «Safe House» είναι ακριβώς αυτό: Ένα τετράγωνο κλειστό «σπίτι» από όλες τις πλευρές που θυμίζει μεγάλο… κουτί! Ένα κτήριο-κύβος που κατασκευάστηκε με συγκεκριμένο σκοπό: Να αποτελέσει το φρούριο της οικογένειας, κρατώντας τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά.

Κι αν με την πρώτη ματιά η απογοήτευση είναι έκδηλη, καθώς όλοι επιζητάμε μεγάλα ανοίγματα στο σπίτι μας και φωτεινούς χώρους με μια δεύτερη ματιά τα πάντα αλλάζουν.

Μεγάλα παράθυρα ανοίγουν, μυστικά ανοίγματα φωτίζουν το εσωτερικό, εντυπωσιακές σκάλες προσφέρουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους, ακόμη και μια τεράστια γιγαντοοθόνη εμφανίζεται στον τοίχο!

«Ο κύβος μεταμορφώνεται σε μια χρηστική κατοικία που λειτουργεί σαν φρούριο αλλά όταν… το μαγικό ραβδί την αγγίξει γίνεται το πιο λειτουργικό και ευχάριστο σπίτι που υπάρχει», αναφέρει ο ιδιοκτήτης.

 

 

news247.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ