ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ έκοψε την πίτα του!

0

Την πρωτοχρονιάτική πίτα του έκοψε την π. Κυριακή 3/2 ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ», παρουσία αρκετού κόσμου.  Ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ κάλεσε τα μέλη του, τοπικούς φορείς και τους Ρεθεμνιώτες να παραστούν στη σχετική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο καφέ Cul de Sac στην Παλιά Πόλη.

Οι παραβρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχές τους, προκειμένου το 2013 να μπει «δυνατά» για  το Σύλλογο και να έχει μια δημιουργική και ουσιαστική χρονιά , για ένα Σύλλογο, που έτσι κι αλλιώς ως τώρα έχει μια δυναμική παρουσία στα κοινά του Ρεθύμνου (πρόσφατη είναι η σημαντική παρέμβασή του με σχετικό για το μείζον ζήτημα του ΒΟΑΚ υπόμνημα προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Ανάπτυξης).

Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση δώρων, ενώ έγινε ενημέρωση για τους σκοπούς του Συλλόγου σε συμπολίτες μας που είχαν μια πρώτη γνωριμία με το ΣΥΝΠΟΛΙΣ και εγγράφηκαν  νέα μέλη.

Ακολουθεί ευχαριστήριο του Συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, ευχαριστεί τους φίλους και τα μέλη που παρευρέθησαν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013. Ευχαριστεί θερμά τους εκπροσώπους, φορέων, συλλόγων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη διεύθυνση της καφετέριας Cul de Sac, τους εκπροσώπους της τοπικής μας εκκλησίας, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Καλή χρονιά σε όλους! Κοινός τόπος, κοινός στόχος!»

Υ.Γ. : Οι αριθμοί των λαχνών που δεν εξαργυρώθηκαν είναι: 2351,  2221, 2354

Τηλ. Επικοινωνίας: 69422822552

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ