ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Sony μας κρατάει σε αγωνία με το νέο trailer του PS4

0

Πρόσκληση για τις 20 Φεβρουαρίου για να «δείτε το μέλλον»

Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πολλές φήμες για την νέα παιχνιδοκoνσόλα της Sony, Playstation 4, άλλες πιο ρεαλιστικές και άλλες βγαλμένες από τη φαντασία. Ακόμα από διάφορες διαρροές έχουμε πληροφορηθεί για τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του PS4 (όπως ακριβώς συμβαίνει και με το επόμενο Xbox).

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση για παρουσίαση της κονσόλας τον ερχόμενο Μάιο-Ιούνιο. Η Sony όμως βάζει νέα δεδομένα, κυκλοφορώντας ένα νέο trailer που μας προετοιμάζει για σημαντικές ανακοινώσεις στις 20 Φεβρουαρίου 2013.

Ήδη πολλοί εκπρόσωποι της τεχνολογικής κοινότητας, όπως είναι φυσικό, κάνουν λόγο για την αποκάλυψη του νέου PS4, με μερικούς λιγότερο αισιόδοξους να παραμένουν επιφυλακτικοί, προβλέποντας την ανακοίνωση ενός άλλου χαρακτηριστικού στο οικοσύστημα της Sony.

Το μηνύματα που περνά η εταιρία είναι δύο, «Δείτε το Μέλλον» (See the Future) και «Να είστε ο πρώτος που θα μάθει» (Be the First to Know) και σίγουρα μας προκαλεί να παρακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ