ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τον Απρίλη εκτιμάται η επαναδρομολόγηση του ΕΛΛΗ Τ.

0

Έτοιμη για το Σ.Α.Σ. η CRETAN LINES - Σημαντικότατη η συμβολή δύο Ρεθεμνιωτών επιχειρηματιών

Κατατέθηκε ο απαραίτητος, «πλήρης» όπως μας είπαν από την CRETAN LINES, φάκελος για την επαναδρομολόγηση του πλοίου ΕΛΛΗ Τ., που θα εξεταστεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), του οποίου τελικά η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, όμως αναμένεται πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι της εταιρίας εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανέναν πρόβλημα και το πλοίο θα  δρομολογηθεί ξανά.

Έχουν εξασφαλιστεί φορολογικές ενημερότητες, ασφαλιστικές ενημερότητες από το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και στην όλη προσπάθεια έχουν συμβάλλει τα μέγιστα δύο Ρεθεμνιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι βοήθησαν ώστε να βρεθούν αρκετά χρήματα για την εταιρία, ενώ έχει εξοφληθεί και αποζημιωθεί το προσωπικό.

Οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης συνεχίζονται και εκτιμάται πως το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου θα επαναδρομολογηθεί το πλοίο και ενώ πλησιάζει η περίοδος του Πάσχα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την προσπάθεια επανεκκίνησης της ναυτιλιακής δραστηριότητας του συνεταιρισμού. Αν όλα πάνε καλά και το πλοίο μπει κανονικά στη γραμμή τον Απρίλη, δε θα υπάρχει καλύτερη και δυναμικότερη αρχή για το πλοίο ΕΛΛΗ Τ., που παραμένει σε αδράνεια εδώ και 6 μήνες περίπου. Οι άνθρωποι της εταιρίας απεύχονται φυσικά το ενδεχόμενο να μην ευοδωθούν οι εκτιμήσεις και να χαθεί η περίοδος του Πάσχα.

Ν.Π.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ