ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: «Ανάσα» στις μεταφορές από το πλοίο «Τάλως» της «CRETA CARGO LINES»

0

Σημαντική «ανάσα» στο μεταφορικό έργο του Ρεθύμνου θα προσφέρει στο εξής το πλοίο "Τάλως" της εταιρίας "CRETA CARGO LINES", το οποίο κατέπλευσε προχθες για πρώτη φορά στο ρεθυμνιώτικο λιμάνι. Το πλοίο, χωρητικότητας περίπου 50 φορτηγών, θα εκτελεί το δρομολόγιο Ρέθυμνο - Πειραιάς σε 9 με 10 ώρες, καθώς θα καταπλέει στο ρεθυμνιώτικο λιμάνι το πρωί του Σαββάτου και θ' αναχωρεί για Πειραιά το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά, «άνοιξε πανιά» για το Ρέθυμνο με στόχο να συμβάλει στην επίλυση κάποιων σημαντικών προβλημάτων του, μιας και τα τελευταία χρόνια ο νομός είναι και πάλι ακτοπλοϊκά απομονωμένος από την υπόλοιπη Ελλάδα και ειδικότερα από το πρώτο λιμάνι της χώρας.

Ο λόγος για το πλοίο "Τάλως" της εταιρίας "CRETA CARGO LINES", χωρητικότητας περίπου 50 φορτηγών, το οποίο κατέπλευσε για πρώτη φορά το πρωί του Σαββάτου στο ρεθυμνιώτικο λιμάνι και όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, το "Τάλως" δεν θα έρχεται περιστασιακά, καθώς ήρθε για να μείνει.

Σύμφωνα με την εταιρία το πλοίο θα αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής από τον Πειραιά και θα καταπλέει το πρωί του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, όπου και θα παραμένει δεμένο στο λιμάνι μέχρι τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και θα ανοίγει και πάλι πανιά με προορισμό του το πρώτο λιμάνι της Ελλάδας. Μάλιστα η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από εννέα έως 10 ώρες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ