ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ενδιαφέρον μηδέν για την παραλία του Ρεθύμνου

0

Είναι γεγονός πως οι πρώτοι τουρίστες της φετινής τουριστικής περιόδου έχουν ήδη φτάσει στο Ρέθυμνο και η πόλη είναι σχεδόν έτοιμη για να τους υποδεχτεί. Ωστόσο, το πιο πολυσύχναστο κομμάτι της πόλης, η παραλία του Ρεθύμνου, δε θυμίζει μέρος που είναι έτοιμο να δεχτεί τους επισκέπτες του.

Εάν κάνει κάποιος μια βόλτα στην παραλία, θα αντικρύσει εικόνες εγκατάλειψης και εξαθλίωσης.

Τα σκουριασμένα φωτιστικά, εδώ και χρόνια θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί, αλλά δυστυχώς παραμένουν και πλέον δεν είναι ούτε για να φωτίζουν ούτε για να διακοσμούν το χώρο.

Οι σιδερένιες σκάλες που καταλήγουν στο αμμώδες τμήμα της παραλίας έχουν σκουριάσει και πολλά από τα σκαλοπάτια που έχουν μείνει, μιας και αρκετά έχουν φύγει από τη θέση τους, έχουν τρύπες. Αποτέλεσμα αυτών είναι να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πέσει και να χτυπήσει κάποιος που θα κατέβει τις σκάλες.

Εν τω μεταξύ, σε σκάλα, από την οποία έχουν ξεκολλήσει σκαλοπάτια, κάτοικοι της περιοχής έχουν τοποθετήσει κορδέλες περιμετρικά της, προκειμένου να μην κινδυνέψει κάποιος.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απολύτως αντιπροσωπευτικές της κατάστασης που υπάρχει στην παραλία του Ρεθύμνου και ελπίζουμε σύντομα να αλλάξει αυτή η άσχημη εικόνα.

Μ.Ι.

1 3 4 5 11

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ