ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Σεραφείμ Τσόκα σε Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών και στο Ασήμι

0

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών και το Ασήμι επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του.

Ο κ. Τσόκας, το πρωί, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, κ. Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, και υποψήφιους συμβούλους συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πεζών και μέλη του Δ.Σ. όπου και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Ένωση.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Τσόκας, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός του βρίσκονται δίπλα στην Ένωση Πεζών και επεσήμανε πως ο πρωτογενής τομέας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας της Κρήτης τον όποιο ,όπως τόνισε , καλούμαστε να στηρίξουμε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Πεζών, κ. Γιώργος Φραγκιαδουλάκης, αναφερόμενος στον κ. Τσόκα τον χαρακτήρισε γνώστη των πραγμάτων και επεσήμανε ότι ήταν πάντα ανοικτός, και δίπλα στον πρωτογενή τομέα, ευχόμενος του καλή επιτυχία.

Αναλυτικά μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σεραφείμ Τσόκας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Πεζών για την ευκαιρία που μας έδωσε να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν την ένωση παραδοσιακά. Θα χρησιμοποιήσω την έκφραση, βρισκόμαστε δίπλα στην Ένωση Πεζών όποτε χρειάστηκε παρείχαμε τις καλές μας υπηρεσίες και στο παρελθόν και στο παρόν και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ο πρωτογενής τομέας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας της Κρήτης άλλωστε δεν έχουμε και πολλούς στον πρωτογενή τομέα έχουμε και τον τουρισμό και είναι και αλληλένδετα πράγματα. Έτσι λοιπόν αυτόν τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος στηρίζει χιλιάδες οικογένειες αλλά και καλλιεργεί την γη και δίνει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου τα ποιοτικότερα προϊόντα της Κρήτης, αυτόν καλούμαστε να στηρίξουμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι από την επόμενη προγραμματική περίοδο, τα επόμενα χρόνια, οι περιφέρειες θα διαχειριστούν και ένα μεγάλο κομμάτι του γεωργικού ταμείου μόνες τους πέρα και έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό εμείς, έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θέτουμε υπόψη του αγροτικού κόσμου και για το οποίο είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε, να βελτιώσουμε, να το αλλάξουμε, να προχωρήσουμε, έχουμε έμπειρους ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται πολλά χρόνια με αυτό το θέμα και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Πεζών Γιώργος Φραγκιαδουλάκης, δήλωσε:

«Θέλω να δηλώσω ότι ο κ. Τσόκας ήταν πάντα ανοικτός και προσπαθούσε για οτιδήποτε του ζητούσαμε και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Είναι γνώστης πραγμάτων και πιστεύω ότι πάντα θα είναι δίπλα μας, δίπλα στον πρωτογενή τομέα γενικά και του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια του».

Μετά τη συνάντηση στην Ένωση Πεζών ο κ. Τσόκας και υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Ασήμι όπου και είχαν συναντήσεις με κατοίκους και φορείς της περιοχής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ