ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κρητικοί έσωσαν δελφίνι που “ξέρασε” η θάλασσα

0

Ένα δελφίνι ξέρασε... για άλλη μια φορά η θάλασσα της Κρήτης που φαίνεται πως ήταν αδύναμο για να ακολουθήσει το κοπάδι του στα βαθιά.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, το δελφίνι εκβράστηκε το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία του Δαμνόνι στο Ρέθυμνο.

Ήταν πολύ αδύναμο για να κολυμπήσει στα βαθιά και να ακολουθήσει το κοπάδι του, όπως αναφέρει η Ασημίνα Κεφαλά, η οποία δημοσίευσε το συμβάν στην σελίδα της στο facebook.

Με την αγάπη των ανθρώπων του Water Sports Station του Hapimag Damnoni Hotel και με τη βοήθεια του Γιάννη Αρνέλλου, εθελοντή της ΑΝΙΜΑ, το υπέροχο αυτό πλάσμα την Κυριακή του Πάσχα όλο ζωντάνια κολύμπησε ξανά στα νερά του κόλπου.

Σύμφωνα με την κα Κεφαλά ο κ. Αρνέλλος ήταν ο μόνος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ντόπιων για βοήθεια και ταξίδεψε από τα Χανιά μαζί με τον 8χρονο γιό του. Έμεινε όλο το βράδυ στο πλευρό του δελφινιού για να το σώσει και τα κατάφερε.

el

Δείτε σε αυτό το βίντεο πως το δελφίνι ο μικρός «Αναστάσης» - καθώς έτσι το ονομάτισαν - όταν το έβαλαν στο νερό, πριν απομακρυνθεί από την ακτή, κολύμπησε κάνοντας κύκλους γύρω από τους ανθρώπους, οι οποίοι το φρόντισαν και το έσωσαν!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ