ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Σταράκης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Κρητικό ποδόσφαιρο

0

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Γιώργος Σταράκης τιμήθηκε για τους αγώνες του στο πλευρό όλης της ποδοσφαιρικής Κρήτης, πριν από τη σέντρα του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας και Ολλανδίας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Γιώργος Σταράκης παρέλαβε το περασμένο Σάββατο την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, τον οποίο ευχαρίστησε θεσμικά και προσωπικά για την κίνηση αυτή.

Η Ένωση του Ηρακλείου έλαβε ομόφωνα την απόφαση για την τιμή του Γιώργου Σταράκη, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Κρητικού Ποδοσφαίρου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διευρύνει τις ποδοσφαιρικές του ευαισθησίες και για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Έχοντας θεσμικό ρόλο στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Σταράκης στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες των Εθνικών μας ομάδων, αφού υπήρξε μεταξύ άλλων και αρχηγός αποστολής το 2012 με την Εθνική Νεανίδων στην 1η φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είχε γίνει στην Αυστρία.

Έτσι, ο Γιώργος Σταράκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει στο Ηράκλειο και γνώριμα πρόσωπα τους αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ