ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο σκηνοθέτης των X-Men κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

0

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τις διεστραμμένες ορέξεις των… «αφεντικών» του Hollywood, τα οποία εκμεταλλευόμενα τη δύναμη και το κύρος τους, την έπεφταν σε ανήλικα αγοράκια, τάζοντάς τους «λαγούς με πετραχήλια».

Το σκάνδαλο έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο 31χρονος σήμερα Michael Egan, κάνοντας την αρχή με τον σκηνοθέτη της ταινίας «X-Men», Bryan Singer, για τον οποίο υποστηρίζει πως τον βίασε πριν 15 χρόνια, προσφέροντας του ως αντάλλαγμα, ένα ρόλο στην ταινία.

Ο όρος, ήταν να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις , αλλιώς θα του κατέστρεφε την καριέρα.

Εκτός όμως από τον Singer, ο Egan κατηγορεί και άλλους «δυνατούς» του Hollywood για σεξουαλική παρενόχληση.

Γι΄αυτό, και εκτός από τον σκηνοθέτη Bryan Singer, αποφάσισε να μηνύσει τον πρώην πρόεδρο του BBC Worldwide America, Garth Ancier, τον πρώην πρόεδρο της Disney, David Neuman.

Μέσω των δικηγόρων τους, τα αφεντικά του Hollywood αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του Egan «σοκαριστικούς» και «απολύτως αναληθείς».

Μάλιστα ο Neuman, υποστηρίζει πως όταν ο Bryan Singer (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) βίασε τον Michael Egan,  εκείνος βρισκόταν στο Toronto και όχι στη Hawaii.

Στο πλευρό του στη δύσκολη αυτή μάχη, ο Egan έχει τη μητέρα του, ενώ δηλώνει πως στόχος του μέσα από αυτό δεν είναι να βγάλει χρήματα, αλλά να ξεμπροστιάσει τους παιδόφιλους.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ