ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πεζοπορία στο Μυλοπόταμο

0

Πεζοπορία στις περιοχές Μακρυγιάννης - Μονή Χαλέπας – Αξός στον Μυλοπόταμο οργανώνει ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου την ερχόμενη Κυριακή, 27 Απριλίου.

Τα μέλη του ομίλου περιγράφουν:

“Μια όμορφη πεζοπορία στην ανοιξάτικη φύση του Μυλοποτάμου. Η πεζοπορία ξεκινάει από τον οικισμό Μακρυγιάννη (λίγο έξω από το Δοξαρό ). Ακολουθούμε υπέροχο παλιό καλντερίμι μέσα σε πυκνή βλάστηση και αγροτικό δρόμο που μας οδηγεί στη Μονή Χαλέπας. Κάνουμε μικρή στάση και απολαμβάνουμε τον ανοιξιάτικο κάμπο του Μυλοποτάμου. Συνεχίζουμε από αγροτικό δρόμο με θέα τις χιονισμένες κορφές του Ψηλορείτη και τελειώνουμε την πεζοπορία στη γραφική Αξό, με την περίφημη Ακρόπολη της Αξού, όπου γίνεται ξενάγηση από τον αρχαιολόγο Αλέξανδρο Πρατικάκη, μέλος του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου.

Ανάλογα με την ώρα που θα τελειώσει η πεζοπορία, θα δοθεί ελεύθερος χρόνος που ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει όπως επιθυμεί.

Ώρες πορείας 4 - Αναχώρηση: ΚΤΕΛ Χανιώπορτας, 8 π.μ

Πληροφορίες - εγγραφές: καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου, Αβέρωφ 25 (στοά), τηλέφωνο 2810-344588 και στην ιστοσελίδα www.pezoporikos.gr, όπου υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής”.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ