ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέθυμνο: Ανέδειξε τον MVP

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός του Ρεθύμνου για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ, σε συνεργασία με το κρουασάν «Molto», διοργανώνουν διαγωνισμό μέσα από τον οποίο θα αναδειχθεί ο φετινός MVP. Οι φίλαθλοι που θα ήθελαν να ψηφίσουν μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ρεθύμνου, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η ανακοίνωση: «Το Molto αγκαλιάζει τους αθλητές και τους φιλάθλους του Rethymno B.C.! Το Molto, το πιο δημοφιλές και αγαπημένο croissant, χαρίζει πλούσια δώρα και εμπειρίες σε όλους τους φιλάθλους του Rethymno B.C. και τιμά τους πρωταγωνιστές. Η μεγάλη ψηφοφορία MoltoMVP ξεκινάει! To Molto, χρυσός χορηγός του Rethymno Aegean B.C., κορυφώνει το ειδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και, μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας, τιμά τους πρωταγωνιστές της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Από σήμερα όλοι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ψηφίσουν για να επιλέξουν τον ΜoltoMVP, τον πολυτιμότερο παίκτη του Rethymno Αegean B.C. για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

H ψηφοφορία θα διεξαχθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, www.rethymnobc.gr, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου και κάθε φίλαθλος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά. Όλοι όσοι ψηφίσουν τον παίκτη που τελικά θα αναδειχθεί MoltoMVP θα μπουν σε κλήρωση, μέσω της οποίας ένας μεγάλος τυχερός θα κάνει την απονομή στον MoltoMVP και θα λάβει από εκείνον σαν δώρο τη φανέλα της ομάδας με την υπογραφή του, πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα! Ο ΜοltoMVP 2013-2014 θα ανακοινωθεί και θα βραβευθεί σε μια μεγάλη γιορτή, στον αγώνα με τον Ηλυσιακό! Στη γιορτή αυτή προσκεκλημένοι του Molto θα είναι όλοι οι Ρεθυμνιώτες φίλαθλοι, οι οποίοι θα αποκτήσουν συλλεκτικά κασκόλ Molto/Rethymno B.C. και θα πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές της ομάδας μας στις αφίσες Molto/Rethymno B.C., οι οποίες έχουν ήδη γίνει ανάρπαστες!».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ