ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική διάκριση για την εφηβική ομάδα του Ρεθύμνου

0

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η εφηβική ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Οι Ρεθυμνιώτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με τον προπονητή τους Γιάννη Γκιουλέα να τονίζει πως πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραδέχθηκε πως ο ίδιος το πίστευε, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάει ακόμα καλύτερα εάν δεν προχωρούσαν σε αναγκαστικές αλλαγές στο ρόστερ τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ: «Εμείς όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά δεν περίμενε κανείς να φθάσει η ομάδα εκεί που έφθασε. Εγώ, όμως, ήμουν πεπεισμένος ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε βλέποντας το υλικό και τη δουλειά που γινόταν, παρ’ όλο που τα παιδιά σαν μαθητές είχαν πολλές υποχρεώσεις για τα μαθητικά καθήκοντά τους, μην έχοντας τη συνέπεια που χρειαζόταν στις προπονήσεις. Για αυτούς τους λόγους θεωρώ ότι ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μου. Αυτή η επιτυχία θεωρώ πως οφείλεται στο σωστό τάιμινγκ και ότι τα παιδιά πίστεψαν στο τέλος αυτό που τους είχα πει από την αρχή και από το σημείο εκείνο ήταν όλα εύκολα. Ο στόχος μας φυσικά είναι να είμαστε πάντα πρώτοι, εκμεταλλευόμενοι την κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι ομάδες των Εφήβων τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που έλεγα στα παιδιά όλη τη σεζόν ήταν να δουλεύουν σκληρά και να είναι σκληροί με τον εαυτό τους γιατί κανείς δεν πρόκειται να τους χαριστεί».

Για τους παίκτες του: «Η ομάδα αυτή ξεκίνησε με δεκαεπτά παίκτες και στην πορεία άλλαξε, κάποιοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν και τους συμπλήρωσαν άλλα παιδιά. Αν, λοιπόν, ήταν από την αρχή όλοι μαζί, σίγουρα, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αλλά και πάλι δεν παύει να είναι επιτυχία. Στην ομάδα αυτή υπάρχουν ταλέντα και όσο περισσότερο δουλέψουμε τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα για αυτά τα παιδιά. Ήδη δύο παίκτες μας, ο Μάρκος Δουλγεράκης και ο Γιάννης Παναρετάκης, προπονούνται με τη μεγάλη ομάδα και εύχομαι και άλλα παιδιά να έχουν αυτή την ευκαιρία και να συμμετάσχουν κάποια στιγμή ενεργά στην Basket League ΟΠΑΠ».

Για τους συντελεστές της επιτυχίας: «Φυσικά, αυτή η επιτυχία δεν οφείλεται σε εμένα, αλλά και στους συνεργάτες μου, τον Δημήτρη Κυριακού και τον Πέτρο Πολοπετράκη, που καταφέραμε και δουλέψαμε σαν οικογένεια για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Ρέθυμνο

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ