ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ενημερωτική συνάντηση της CRETAN FERRIES στον Δήμο Μυλοποτάμου

0

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες στις 26/6/2014 το Δ.Σ και οι εκπρόσωποι των εθελοντών στην βοήθεια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της CRETAN FERRIES πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου μετά από πρόσκληση του δημάρχου κ.Κοκκινου Δημήτρη σε όλους τους νυν και νεοεκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους,στον επικεφαλής και συμβούλους της αντιπολίτευσης, τους προέδρους τον εκπολιτιστικών συλλόγων Μυλοποτάμου , στους προέδρους των αθλητικών ομάδων Μυλοποτάμου , στον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Μυλοποτάμου και άλλους θεσμικούς φορείς της περιοχής.

Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη στην κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου όπου παρουσιάστηκε το τι έχει γίνει και τι πρέπει να γίνει ακόμα για να έχουμε καράβι στο Ρέθυμνο.

Υπήρξε διάλογος μεταξύ των προσκεκλημένων και των ανθρώπων της CRETAN FERRIES , λύθηκαν όλες οι απορίες που υπήρξαν και δήλωσαν παρόν σε αυτή την προσπάθεια.

Μετά το τέλος των συζήτησης οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων εφοδιάστηκαν απο ένα μπλοκ αποδείξεων για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και σε συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους θα ενημερώσουν όλους τους πολίτες του Μυλοποτάμου και μας δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν "ο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ  να συμμετέχει με όσο μεγαλύτερο ποσό μπορούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου".

Ο ενθουσιασμός , η στήριξη και η αναγκαιότητα να έχει καράβι το Ρέθυμνο  που μας εξέφρασαν είναι για εμάς παρακαταθήκη για τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα που κάνουμε.

Ο κ.Κόκκινος μετά που καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για αυτήν την συμμετοχή τους, έκανε πρόλογο λέγοντας συνοπτικά τα παρακάτω:

Με την συμμετοχή όλων μας πιθανόν θα βοηθήσουμε τον Μυλοπόταμο και το Ρέθυμνο. Σημασία έχει να μπούμε σε ΄κάθε σπίτι του χωριού μας και να συμμετάσχει

και η γιαγιά ακόμα.

Σας καλώ λοιπόν να στρατευτούμε ενωμένοι και όλοι μας.

Στόχος το καράβι και όχι το κέρδος.

Η προσπάθεια είναι ξεκάθαρη και τα λεφτά που θα μαζέψουμε θα φέρουν το καράβι στο Ρέθυμνο και εάν δεν γίνει 1.500.000€ θα επιστραφούν πίσω , εγγυάται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης .

Έχω συμμετάσχει σε συναντήσεις με τους θεσμικούς του νομού μας και τους ανθρώπους της CRETAN FERRIES και έχω καταλάβει ότι η προσπάθεια είναι σοβαρή και πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά να πετύχουμε όλοι το στόχο να έρθει το καράβι, γιαυτό σας κάλεσα όλους εδώ .

Εάν δεν μαζευτούν το αργότερο σε ένα μήνα τα λεφτά καράβι δεν ξαναβλέπουμε στο Ρέθυμνο.

Δημήτρης Κόκκινος

Δήμαρχος Μυλοποτάμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ