ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Του έστειλαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα από την Κοζάνη χωρίς να έχει πάει ποτέ

0

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, ο κ. Ανδρέας Χρυσός, κάτοικος Λιβαδίων, όταν ο ταχυδρόμος του πήγε ένα φάκελο με αποστολέα  το δήμο Κοζάνης, ο οποίος του ζητούσε να πληρώσει δημοτική κλήση ύψους 200 ευρώ. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο δήμος Κοζάνης έστειλε την ειδοποίηση οφειλής, αλλά στο ότι ο συγκεκριμένος «οφειλέτης» δεν έχει πάει ποτέ στην Κοζάνη!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ο κ. Χρυσός έχει σε συνιδιοκτησία με τη σύζυγό του και είναι διαφορετικού εργοστασίου από αυτό που πήρε την κλήση, κατά το δήμο Κοζάνης βρέθηκε σε συγκεκριμένη οδό πριν από περίπου τέσσερα και δέχτηκε κλήση από τη Δημοτική Αστυνομία  καθώς ήταν παράνομα παρκαρισμένο.

Για το θέμα αυτό ο κ. Χρυσός τόνισε: «Το αυτοκίνητο που σύμφωνα με το δήμο Κοζάνης είχε παρκάρει παράνομα στις 19-11-2010 στην οδό Χαρίση στην Κοζάνη είναι ένα MAZDA με αριθμό κυκλοφορίας ΡΑΥ 7043, το δικό μου, έχει τον ίδιο αριθμό, αλλά είναι μάρκας DAIHATSU».

Όπου κι αν έχει απευθυνθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν του έχει δοθεί καμία εξήγηση. Ο ίδιος προσπαθώντας να εξηγήσει το γιατί συνέβη αυτό, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το αυτοκίνητο που έγραψαν στην Κοζάνη, σίγουρα δεν είναι το δικό μου γιατί εγώ δεν έχω πάει ποτέ εκεί και ούτε το έχω δώσει σε κάποιον άλλον που ταξίδεψε εκεί. Δύο πράγματα μόνο μπορώ να σκεφτώ ότι φταίνε γι’ αυτό το μπέρδεμα, ή ότι ο δημοτικός αστυνομικός έγραψε λάθος την πινακίδα του αυτοκινήτου ή ότι κάποιος έχει παραποιήσει παράνομα την πινακίδα του και συμπίπτει με τη δική μου».

klhsh

Επειδή ο κ. Χρυσός δεν μπορεί να βγάλει άκρη ούτε από την πλευρά του δήμου Κοζάνης αλλά ούτε και μέσω Τροχαίας, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του, ώστε όπως είπε «να ενημερωθούν τουλάχιστον οι συμπολίτες μας για το λάθος που έγινε σε μένα, αφού κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε».

Τέλος, όπως τόνισε ο κ. Χρυσός, θα συνεχίσει την προσπάθεια διαγραφής της οφειλής από το όνομά του κι ελπίζει να τα καταφέρει. Σε καμία περίπτωση όμως, δε φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει για μια παράβαση την οποία δεν έχει κάνει.

ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΡΑΚΑΚΗ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ