ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανασχηματισμός Τώρα του Μιχάλη Τζανάκη

0

Τώρα που η κυβερνητική μηχανή πήρε μπρος και καλπάζει σαν ατίθασο άτι στην «Ανάπτυξη», τώρα που τα δύσκολα πέρασαν και στήθηκε η χώρα στα πόδια της, χρειάζεται ένα κυβερνητικό «φρεσκάρισμα» για την οριστική μας απογείωση. Με δεδομένες τις χρυσές «εφεδρείες» που υπάρχουν στο δυναμικό μας, αλλά και την άριστη συνεργασία Σαμαρά-Βενιζέλου ο επικείμενος ανασχηματισμός είναι το επιστέγασμα της προόδου και ευημερίας του έθνους.

Αξιόπιστες πληροφορίες φέρουν τον Γ. Ανατολάκη να αναβαθμίζεται σε υπουργό Παιδείας με αναπληρωτή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και γενικό γραμματέα τον… Γιώτη Τσαλουχίδη!!! Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας θα αναλάβει ο εξωκοινοβουλευτικός Θ. Πάγκαλος για να υλοποιήσει το πρόγραμμα κατά της χοληστερίνης και ταυτόχρονα να επιμορφώσει σε ιατρικά συνέδρια για τα οφέλη της «Μεσογειακής διατροφής»!!!

Αντιπρόεδρος, υπουργός Εξωτερικών, Εσωτερικών, Δημοσίας Τάξης, Δικαιοσύνης και Εθνικής Αμύνης θα ορκιστεί ο πολυπράγμων Άδωνις Βενιζέλος με υφυπουργό σε όλα τα παραπάνω υπουργεία τον Βαγγέλη Γεωργιάδη. Πρόκειται αναμφίβολα για τις «κολώνες» της κυβέρνησης με «γλώτταν μελίρυττον» αμφότεροι, που χαίρουν συμπάθειας και εκτίμησης σε όλη την επικράτεια!!!

Στο υπουργείο Οικονομικών τα ηνία θα αναλάβει αυτοπροσώπως ο Φούχτελ, ώστε να μην μπαίνουν διαμεσολαβητές και γίνονται παρερμηνείες στις μεταφράσεις των υπαγορεύσεων, όπως γινόταν επί υπουργίας Στουρνάρα.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Ράιχενμπαχ, για να μπορεί η … Μισέλ Ασημακοπούλου να παίρνει μέρος και στις βραδινές εκπομπές, γιατί με τα πρωινά ξυπνήματά της στον … Παπαδάκη, έχει κάνει «σακούλες» στα μάτια και δεν προλαβαίνει να κάνει το μαλλί ανέμελο, όπως είναι το στυλάκι της!!!

Στο υπουργείο Πολιτισμού θα ηγηθεί αυτοπροσώπως ο Σαμαράς, ο … Τρύφωνας, ο οποίος θα εγκαινιάσει το πρώτο φεστιβάλ καλλιτεχνικού «περμανάντ» και θα καθιερώσει το διαγωνισμό ονυχοπλαστικής, μέσω του οποίου θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες, κοντά στις 2.134.567 θέσεις, που εξασφάλισε ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο του στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου.

Τέλος, θα τιμηθούν οι ανερχόμενοι πολιτικοί αστέρες της νεότερης γενιάς πολιτικών, Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτης, Κεδίκογλου, Μητσοτάκης, Παπανδρέου για το «νέο» και «ρηξικέλευθο» που κομίζουν στη χώρα και τις διαρκείς «μεταρρυθμίσεις» που πέτυχαν, όπως το φρέσκο γάλα να λήγει σε πεντέμισι μέρες, αντί τεσσερισήμισι και να απελευθερωθεί το «κλειστό» επάγγελμα  του σαλεπιτζή στα Δεκαπενταυγουστιάτικα Πανηγύρια της Ελληνικής υπαίθρου, σύμφωνα με τις Κοινοτικές οδηγίες!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ