ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο διάσημος ειδικός στους κροκόδειλους Olivier Behra ενδιαφέρθηκε για το «Σήφη»

0

Ο πλέον ειδικός σε θέματα κροκοδείλων σε ολόκληρο τον κόσμο και διάσημος μέσα από το discovery channel, Olivier Behra, (Ολιβιέ Μπερά) εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον κροκόδειλο του Αμαρίου.

Ο ίδιος επικοινώνησε μέσω skype με τον διευθυντή του ΟΑΚ στο Ρέθυμνο Βαγγέλη Μαμαγκάκη, δηλώνοντας την επιθυμία του να συμμετέχει ως εθελοντής στην παγίδευση του «Σήφη».

photo

«Ο κ. Μπερά επιθυμεί να συμμετέχει αφιλοκερδώς, με μόνο έξοδο τα εισιτήριά του, στην επιχείρηση παγίδευσης του κροκόδειλου», είπε ο κ. Μαμαγκάκης και συνέχισε: «Αυτό, θα το καταθέσω ως πρόταση στην υπηρεσία μου, θα ενημερώσω και τον κ. Λυμπεράκη και στη συνέχεια θα δούμε πως θα πράξουμε».

 

ΔΕΝ «ΤΣΙΜΠΑΕΙ» Ο ΣΗΦΗΣ

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που τοποθετήθηκαν τα δολώματα και οι παγίδες  στο Φράγμα των Ποταμών, ο νεαρός κροκόδειλος δε δείχνει να «τσιμπάει»… Πάντως συνεχίζει να εμφανίζεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ που τον παρακολουθούν από κοντά.8

1455031

«Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε προς την πλευρά που βρίσκεται το φαράγγι της Πατσού, κοντά στη δεύτερη παγίδα και κυριολεκτικά πόζαρε στους δημοσιογράφους,  που κατάφεραν να κάνουν πολύ κοντινά πλάνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμαγκάκης.

Ωστόσο, στην περίπτωση που μέσα σε μια εβδομάδα οι παγίδες δε λειτουργήσουν, οι ειδικοί θα εξετάσουν νέους τρόπους παγίδευσης, όπως για παράδειγμα την παγίδευση με δίχτυ.

Πάντως δε θεωρείται απίθανο, τελικά να αναζητηθεί η βοήθεια του διάσημου Olivier Behra.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ