ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εβδομάδα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου

0

    Με τη συμπλήρωση της ‘’ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014``, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή κόσμου, θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή παρουσίαση των εκδηλώσεων αυτών.

    Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου έγιναν τα εγκαίνια της ‘’2ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ``, κατοίκων του χωριού μας. Η συμμετοχή των εκθετών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο στον αριθμό, όσο και στην ποιότητα των εκθεμάτων τους. Παράλληλα έλαβε χώρα διαγωνισμός κρητικών παραδοσιακών εδεσμάτων με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών μας.

   Την Τρίτη 22 Ιουλίου, σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου, φιλοξενήσαμε το θίασο ΝΟΒΑΚ, που κατάφερε να ενθουσιάσει τους πολλούς μικρούς μας φίλους που ήρθαν. Αφού δημιούργησαν από κοινού ένα τεράστιο καμβά από δαχτυλομπογιές, απόλαυσαν την υπέροχη παράσταση ‘’ΚΡΟΝΟΣ, ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΩΡΑ``

  Την Τετάρτη 23 Ιουλίου, έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη για εμάς εκδήλωση. Με τη συμμετοχή όλων των αρχών του τόπου, του επισκόπου μας κκ Ευγενίου και πλήθος κόσμου, τιμήσαμε τον επί πολλά έτη εφημέριό μας π.Εμμανουήλ Γιαννούλη. Ήταν μια ζεστή εκδήλωση που συγκίνησε τόσο τους διοργανωτές, όσο και αυτούς που την παρακολούθησαν.

    Την Πέμπτη 24 Ιουλίου απολαύσαμε μια εκδήλωση θεσμό τα τελευταία χρόνια. ‘’ΣΑΝ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ`` λοιπόν στη φιλόξενη αυλή του Πολιτιστικού μας Συλλόγου!

    Την Παρασκευή 25 Ιουλίου είχαμε προγραμματίσει ‘’ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ`` παράλληλα με τις βραβεύσεις διεθνώς διακριθέντων συγχωριανών μας  , με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών, η οποία δυστυχώς αναβλήθηκε για τις 20 Αυγούστου, λόγω αιφνιδίου θανάτου συγχωριανού μας.

Κλείνοντας αυτή την παρουσίαση, σαν Δ.Σ. νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους κάτωθι για την προσφορά τους:

Το Δήμο Ρεθύμνου για την εκδήλωση της 22/7.

Τα ζαχαροπλαστεία ΓΛΥΚΟΥΛΙ, ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ, ΡΟΔΟΝ για τις προσφορές τους στην εκδήλωση της 23/7.

Την Δαλέντζα Αδαμαντία, για τη βιντεοσκόπηση της ίδιας εκδήλωσης, καθώς και τους κους Βερνάδο Μιχάλη και Γαγάνη Στάθη για τη βοήθειά τους. Επίσης του μουσικούς Λαγουδάκη Γιώργο, Λελεδάκη Γιάννη και Βιβυλάκη Γιώργο, το χορευτικό Σύλλογο ‘’ΕΡΩΦΊΛΗ`` και το μαντιναδολόγο Λιονή Ιωάννη για την καλλιτεχνική νότα που έδωσαν στην εκδήλωση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά το βιβλιοπωλείο ‘’ΣΥΝΟΛΟ`` του κου Βαγγέλη Λιανδρή,

για τη δωρεάν παροχή όλων των εντύπων της εβδομάδας (προσκλήσεις, αφίσες, αναμνηστικά) και

τα αναψυκτικά ‘’ΑΡΚΑΔΙ`` για τη χορηγία αναψυκτικών και νερών για τις εκδηλώσεις.

Πάνω απ’όλους όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις μας και πραγματικά μας έδωσε δύναμη για τη συνέχεια!

Σειρά στις εκδηλώσεις μας παίρνει το μεγάλο πανηγύρι στις 15 Αυγούστου, με το συγκρότημα των Νεκτάριου Κουναλάκη και Χρήστου Τζανιδάκη, στον αύλειο χώρο του Συλλόγου μας!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ