ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία του ο Θεατρικός Περίπλους

0

Δύο παραστάσεις κοντά σας αυτό το καλοκαίρι: «Ερωτόκριτος σαν παραμύθι» & «Το αμάρτημα της μητρός μου»

Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της ομάδας του Θεατρικού Περίπλου, με την παράσταση «Ερωτόκριτος ...σαν παραμύθι», ή οποία πραγματοποιήθηκε στο Πάνορμο με μεγάλη ενταπόκριση από τον κόσμο. Πρόκειται για την παιδική παράσταση η οποία παρουσιάστηκε στο χώρο του Περίπλου (Κουρμούλη 127) την Άνοιξη που μας πέρασε και τώρα άρχισε το ταξίδι της στα χωριά της Κρήτης.

Παράλληλα η περιοδεία περιλαμβάνει για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία, την παράσταση «Το αμάρτημα της μητρός μου», του Γ. Βιζυηνού, με την Μαρία Καντιφέ. Και τις δύο παραστάσεις έχει σκηνοθετήσει ο Θωμάς Καντιφές.

IMGP2834

Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα να μπορεί να μοιράζεται τις δουλειές της όχι μόνο με το κοινό της πόλης, που έρχεται κάθε χρόνο και τη στηρίζει στο κλειστό θέατρό της, αλλά και με ένα ευρύτερο κοινό που κατοικεί σε χωρία ή σε άλλες πόλεις. Ο Περίπλους ευχαριστεί τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους Δήμους που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της περιοδείας που όλο και μεγαλώνει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ως τώρα:

02/08 Αγρίδια (Ερωτόκριτος)

05/08 Αμνάτος (Ερωτόκριτος)

08/08 Πάνορμο (Αμάρτημα)

10/08 Σωματάς (Ερωτόκριτος)

16/08 Πρινές (Αμάρτημα)

17/08 Σίσσες (Ερωτόκριτος)

30/08 Πέραμα (Ερωτόκριτος)

01/09 Λιβάδια (Ερωτόκριτος)

Στο πρόγραμμα προστίθονται συνεχώς και άλλοι σταθμοί. Πιο άμεση ενημέρωση στο www.theatrikosperiplous.gr και στη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Όσοι πολιτιστικοί σύλλογοι κα δήμοι ενδιαφέρονται να καλούν στο 6945458516.

*Οι φωτογραφίες είναι από την προετοιμασία της παράστασης στο Πάνορμο την Παρασκευή 25 Ιουλίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ