ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη του Κώστα Τσιμπίδη

0

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, μια ευαγγελική περικοπή λέει, ότι στα χρόνια που ο Χριστός ζούσε στη γη, υπήρχε μια προβατική κολυμπήθρα, όπου γύρω της τοποθετούσαν όλους τους αρρώστους της περιοχής. Άγγελος κατά καιρούς ανακάτευε το νερό και όποιος έμπαινε πρώτος στο νερό, γιατρευόταν από όποια αρρώστια και αν είχε. Εν έτη 2014, για να κλείσεις ένα ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου, όλη η Κρήτη και τα μισά Δωδεκάνησα, έχουν στη διάθεση τους ΜΟΝΟ κάθε πρώτη του κάθε ΜΗΝΑ και από τις 8.00-1.30 η ώρα, για να κλείσεις ένα τηλεφωνικό ραντεβού για οποιαδήποτε αρρώστια κι αν έχεις.

Πώς σας φαίνονται κ.Υπουργέ  τα δύο αυτά περιστατικά; Πανομοιότυπα ε; Κύριε Υπουργέ της Υγείας, ως ο Άγγελος που ανακάτευε το νερό της κολυμπήθρας, μπορείς να μου κλείσεις δύο ραντεβού, ένα για ΄μένα και ένα για τη γυναίκα μου; Γιατί εγώ προσπαθώ πρώτη Μαΐου, πρώτη Ιουνίου, πρώτη Ιουλίου αλλά μάταια, η τύχη δεν είναι με το μέρος μου να κλείσω τα ραντεβού που χρειάζομαι.

Ξέρω κ.Υπουργέ, ότι είστε εναντίον της ρουσφετολογίας, όμως για εμένα κάντε μια εξαίρεση, το ρουσφέτι που σας ζητώ είναι πολύ μικρό. Και σας ορκίζομαι ότι πρώτα θα σας ζητήσω συγνώμη που ΠΟΤΕ δεν σας ψήφισα, και δεύτερον στο εξής θα είμαι ο πρώτος και καλύτερος ψηφοφόρος σας. Βέβαια, την επιτυχία να πάτε το σήμερα στην εποχή της προβατικής κολυμπήθρας ή το να φέρετε την εποχή της προβατικής κολυμπήθρας  στο σήμερα, αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιούστε να το ωφεληθείτε εσείς. Αυτό το ωφελείτε ο προκάτοχος σας μεγαλος διαλυτής της υγείας κ. Γεωργιάδης, και όλη η εθνοσωτήρια συγκυβέρνηση που και εσείς στηρίζετε. Κύριε Βορίδη, εγώ είμαι αγράμματος συνταξιούχος του ΟΓΑ, και η ηλικία μου φτάνει την τελευταία δεκαετία του –ήντα. Θα σας κάνω λοιπόν την εξής πρόταση , χωρίς να έχω την παραμικρή απαίτηση να την δεχτείτε. Το Υπουργείο Υγείας που τώρα εσείς είστε επικεφαλής, να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αρρώστιας  και Ταλαιπωρίας.

 

Κώστας Τσιμπίδης

Συντ/χος ΟΓΑ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ