ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Χώρισε η Άντζελα Δημητρίου

0

Ο ερωτικός ύμνος της Άντζελας Δημητρίου «οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» έγινε ακόμα μία φορά το σήμα κατατεθέν της προσωπικής της ζωής. Η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού χώρισε από τον τελευταίο σύντροφό της, τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, με τον οποίο από το περασμένο καλοκαίρι είχε συνδέσει το όνομά της και, όπως έλεγε η ίδια, ήταν το στήριγμά της στη ζωή και στην καριέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και περίπου δύο μήνες. Ο χωρισμός τους δεν είχε γίνει ως τώρα γιατί, όπως είχε συμβεί και τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν η σχέση τους πέρασε κρίση, η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής ήθελαν να αφήσουν τον χρόνο να «αποφασίσει» αν θα ξανασμίξουν.

«Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για μένα. Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου, γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης. Είναι από τους λίγους άντρες που όχι απλά με στηρίζει στη δουλειά μου, αλλά είναι δίπλα μου σε όλα. Έχει χιούμορ, αλλά είναι και σοβαρός εκεί που πρέπει. Είναι ντόβρος. Δεν είναι υποκριτής» δήλωσε για τον πρώην σύντροφο της λίγο καιρό πριν σε συνέντευξη της η “Άντζελα Δημητρίου. Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νυχτερινό χώρο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Χάρη Κωστόπουλο.

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουλίου, η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης και ανέβηκε στην πίστα σε μεγάλα κέφια.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ