ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Malaysia Airlines: Σκέφτεται να αλλάξει όνομα! 93χρονος έχασε κόρη κι εγγόνια και πέθανε από τη θλίψη του!

0

Δυο αεροπορικές τραγωδίες, με σχεδόν 600 νεκρούς σε λιγότερο από έξι μήνες είναι βάρος δυσβάσταχτο και η Malaysia Airlines σκέφτεται να αλλάξει επωνυμία για να μην καταστραφεί!

Η εταιρία λέγεται πως αναζητά τρόπους να αναγεννηθεί από τις... στάχτες και ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζει είναι και αυτό της αλλαγής ονόματος. Ταυτόχρονα, όπως γράφει η Daily Mail, η εταιρία αναζητά και επενδυτές για να "χτιστεί" ξανά μετά τις δυο τραγωδίες που τη "γονάτισαν".

Στις 8 Μαρτίου, η πτήση MH370 με 239 επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και κατευθυνόταν στο Πεκίνο. Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ξαφνικά δυο ώρες μετά την απογείωση και κανείς δεν ξέρει τι έγινε.

Η δεύτερη τραγωδία της Malaysia Airlines ήρθε στις 17 Ιουλίου, όταν άγνωστο ακόμη ποιος, κατέρριψε με πύραυλο ακόμη ένα Boeing 777 της ίδιας εταιρίας, καταδικάζοντας στο θάνατο τους 298 επιβαίνοντες.

93χρονος ο νέο θύμα της τραγωδίας

Ο Χέντρικ Παλμ έχασε στη συντριβή του Boeing της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία την κόρη του, τον γαμπρό του και τα δυο του εγγόνια. Όπως η καρδιά του δεν άντεξε τη θλίψη για την απώλεια και έφυγε από τη ζωή!

Ο 93χρονος άνδρας ζούσε στην πόλη Ρόντεν της βόρειας Ολλανδίας. Πέθανε "ύστερα από τον απερίγραπτο πόνο του χαμού της κόρης του Ερλα Παλμ, του γαμπρού του Ρομπ βαν ντερ Λίντε και των δύο εγγονιών του Μέρελ και Μαρκ" στο δυστύχημα της Malaysia Airlines, αναφέρουν οι συγγενείς του στην αγγελία θανάτου του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα De Stentor.

Το κείμενο αναφέρει ότι ο Παλμ πέθανε την Τρίτη, πέντε ημέρες μετά το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν 298 άνθρωποι, από τους οποίους 193 Ολλανδοί.

Το κείμενο υπογράφουν οι οικογένειες Παλμ και Μπρούγκεμαν (σ.σ. το όνομα της εκλιπούσης συζύγου του 93χρονου).

Οι ολλανδικές εφημερίδες έγραψαν ότι η τετραμελής οικογένεια ταξίδευε για διακοπές στη Μαλαισία.

Η εγγονή του εκλιπόντος Μέρελ ήταν 17 ετών και ο αδελφός της Μαρκ ήταν 12, ενώ η μητέρα τους Έρλα ήταν το μοναδικό παιδί του 93χρονου και ο άνθρωπος που τον φρόντιζε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ