ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαίνια στο Ρέθυμνο για το Barista Brothers

0

Η πιο προσεγμένη πρόταση πάνω στην πλέον προσεκτική επιλογή του καφέ, τις εξαίρετες προτάσεις γνωστών Ελλήνων σεφ πάνω σε ιδιαίτερες γεύσεις, προερχόμενες από πάμπολλες food taste απολαύσεις με βάση τα πιο αγνά υλικά ξεκίνησε στο Ρέθυμνο και ήδη κάνει θραύση!

Το Barista Brothers φροντίζει πλέον να ικανοποιήσει τις γευστικές απαιτήσεις των Ρεθυμνιωτών, δίνοντας τους τις πλέον απολαυστικές επιλογές, με οικονομικές τιμές και φρέσκα υλικά! Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, στην καρδιά της πόλης, απέναντι από το Δημαρχείο, το Barista Brothers είναι το νέο hot spot της γεύσης! Ταυτόχρονα, η επιλογή της διανομής φέρνει τις μοναδικές του γεύσεις και στο δικό σας χώρο!

Ξεκινώντας από τον καφέ, τον οποίο εισάγει από την Ιταλία, το Barista Brothers καινοτομεί, με τα μαύρα παγάκια από καφέ να παρατείνουν την μοναδική του γεύση, καθώς λιώνουν!

Με την φυτική κρέμα του White Cream Coffee, απολαμβάνετε μία βελούδινη γεύση στην τιμή του cappuccino, ενώ στα σνακ, τα προϊόντα παρασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές συγκεκριμένων Chef της χώρας μας.

Με μεγάλη ποικιλία στα σνακ, με επιλογές διαίτης και ένα εύρος γευστικών προτάσεων σε burger, sandwich, croissant, hot-dog, σαλάτες, ζυμαρικά και πολλά άλλα το Barista Brothers ήρθε για να μείνει στο Ρέθυμνο και να κερδίσει και τον πλέον απαιτητικό πελάτη, ο οποίος έχει υψηλά στάνταρντ γευστικών προτιμήσεων!

Στον προσεγμένο χώρο που δημιούργησαν για τις ανάγκες σας, ο Μανώλης Κονταρός και η οικογένεια Χρυσοφάκη περιμένουν όλες και όλους εσάς στα εγκαίνια, την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, στην Καζαντζάκη 1, απέναντι από το Δημαρχείο Ρεθύμνου!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ