ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Λάτσιος –Παντζόπουλος: Αντιμέτωποι στα δικαστήρια ο πρώην και ο νυν της Ελένης

0

Μέχρι σήμερα απέφευγαν τις μεταξύ τους συναντήσεις και αν κάποιες ελάχιστες φορές συνέβη κάτι τέτοιο, η φράση «πολικό κλίμα» είναι λίγη για να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

Το νέο ραντεβού Γιάννη Λάτσιου και Μάκη Παντζόπουλου θα είναι στις δικαστικές αίθουσες, μιας και η Ελένη Μενεγάκη θα καλέσει ως μάρτυρα και το σύντροφο της όταν θα εκδικαστεί η υπόθεση του ξεκαθαρίσματος της περιουσίας με τον Γιάννη Λάτσιο.

Το ζευγάρι συζήτησε αρκετά για να πάρει αυτή την απόφαση. Τόσο μεταξύ τους όσο και με τους δικηγόρους της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά μάλιστα είχαν αποφασίσει ο Μάκης να μην έχει καμία ανάμειξη στην εν λόγω υπόθεση, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιάννη Λάτσιου, όσον αφορά τις διεκδικήσεις του από την πρώην σύζυγο του κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, οδήγησε την Ελένη αλλά και τους νομικούς της συμβούλους να αναπροσαρμόσουν την τακτική τους. Έτσι, αποφασίστηκε ο Μάκης να καταθέσει ωχ μάρτυρας υπεράσπισης της συντρόφου του. Ο επιχει¬ρηματίας τα τελευταία χρόνια ζει την Ελένη στην καθημερινότητα της κι έτσι θα αναφέρει στο δικαστήριο πως έχει βιώσει την όλη υπόθεση των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ακούγεται πως η Ελένη θα έχει έναν ακόμη πολύ σημαντικό μάρτυρα υπεράσπισης στην προσπάθεια της να αποδείξει πως οι οικονομικές απαιτήσεις του πρώην συζύγου της, όσον αφορά το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, δεν είναι λογικές σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ