ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόσκληση σε Σαμαρά για τους νεκρούς της ασφάλτου στην Κρήτη

0

Πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά για τα θύματα της ασφάλτου ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων απευθύνει ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης "Ο Άγιος Χριστόφορος".

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώνει, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων για την οδική ασφάλεια ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων των Τροχαίων Δυστυχημάτων του ΟΗΕ (3η Κυριακή Νοεμβρίου) διοργανώνει εβδομάδα δράσεων στην πόλη των Χανίων και της Κισσάμου από 10/11 μέχρι 16/11, με τη συμμετοχή και στήριξη της Εκκλησίας, των αυτοδιοικητικών Αρχών, της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας, φορέων και υπηρεσιών του νομού.

Ο Σύλλογος υπέβαλε «αρμοδίως σχετική πρόσκληση στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά όπως παραστεί και τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή» και επιπλέον προτείνει «όπως κληθούν να παραστούν στο μοναδικό Παγκοσμίως Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων "Χρήστου Πολέντα" και τιμήσουν με την παρουσία τους όλα τα θύματα των τροχαίων θανάτων».

Ο πρόεδρος και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον ως γνωστόν έχουν χάσει τον πατέρα τους σε τροχαίο δυστύχημα και έχουν βιώσει τις τραγικές συνέπειες ενός τροχαίου θανάτου. «Με την παρουσία των ως άνω υψηλών προσκεκλημένων εκτιμάται ότι θα σηματοδοτηθεί μια νέα εποχή για την παγκόσμια αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων θανάτων-αναπηριών», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ