ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΥΓΕΙΑ

Το ποδήλατο βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή

0

Τα οφέλη της μετακίνησης επάνω σε δυο ρόδες

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το ποδήλατο για να πηγαίνουν στη δουλειά τους, είναι πιο ευτυχισμένοι και περισσότερο παραγωγικοί, συγκριτικά με εκείνους που χρησιμοποιούν άλλα μεταφορικά μέσα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, δεν είναι λίγοι οι ποδηλάτες που δηλώνουν ότι είδαν βελτίωση στη σεξουαλική τους ζωή από τη στιγμή που… έβαλαν το ποδήλατο στη ζωή τους!

Η πλειοψηφία αυτών (ποσοστό 89%) αναφέρει, ότι η επιστροφή στο σπίτι από τη δουλειά με το ποδήλατο τούς επιτρέπει να «σβήσουν του διακόπτες», να χαλαρώσουν από την πίεση και να φτάσουν με καλύτερη διάθεση στους δικούς τους.

Το 66% προσθέτει ότι βελτιώθηκαν σε γενικές γραμμές οι προσωπικές τους σχέσεις, ενώ ένα 39% ισχυρίζεται ότι η άσκηση τους έκανε ακόμη καλύτερους… κάτω από τα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα, αυξάνοντας τις αντοχές τους!

Επιπλέον, οι μισοί από τους ερωτηθέντες ανέφεραν ότι μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα τον καθημερινό φόρτο εργασίας από την ημέρα που ξεκίνησαν να κάνουν ποδήλατο, με το 82% αυτών να νιώθει λιγότερη πίεση.

Το ένα τρίτο την «είδε» ακόμη πιο δημιουργικά, λέγοντας πως οι καλύτερες ιδέες τους έρχονταν την ώρα που έκαναν ποδήλατο.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Συμμετείχαν 2.500 ποδηλάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους από και προς τη δουλειά.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ