ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Αμαρίου

0

Ο νέος Δήμαρχος Αμαρίου Αδάμ Παραδεισανός ανακοίνωσε επίσημα τα ονόματα των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων του δήμου καθώς τις αρμοδιότητές τους.

Συγκεκριμένα, Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν  οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι  του επιτυχόντος συνδυασμού «Αμάρι - Νέα Πορεία» κ.κ. Αλεβυζάκης Χαρίλαος του Γεωργίου, Κλάδος Βασίλειος του Εμμανουήλ, Ψαρουδάκης Εμμανουήλ του Γεωργίου και Φραγκιουδάκης Μενέλαος του Σταματίου και τους μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες:

Ο κ. Αλεβυζάκης Χαρίλαος θα έχει την ευθύνη για  Διαφάνεια, την ευθύνη για  θέματα καθημερινότητας Δημοτικής Ενότητας Κουρητών, την ευθύνη για Ύδρευση – Άρδευση - Αντλιοστάσια – Βιολογικοί Δημοτικής Ενότητας Κουρητών, την ευθύνη και εποπτεία των Μηχανημάτων Έργου στη Δημοτική Ενότητα Κουρητών, την επίβλεψη των Τεχνικών Έργων στη Δημοτική Ενότητα Κουρητών, την ευθύνη πολιτικής προστασίας στην Δημοτική Ενότητα Κουρητών και την ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων των τοπικών κοινοτήτων με συνεργασία των προέδρων και των εκπροσώπων στη Δημοτική Ενότητα Κουρητών.

Στον κ. Κλάδο Βασίλειο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες: η ευθύνη των θεμάτων πολιτισμού - εθελοντισμού – Αθλητισμού, η ευθύνη των θεμάτων Ο.Γ.Α., Ε.Λ.Γ.Α., η ευθύνη των θεμάτων Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, η ευθύνη του θέματος των Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτροφωτισμού και η ευθύνη για θέματα Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας.

Ο κ. Ψαρουδάκης Εμμανουήλ θα έχει την ευθύνη των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την ευθύνη της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, την ευθύνη της επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, την ευθύνη για θέματα Σχολείων Δεύτερης ευκαιρίας  και δια Βίου Μάθησης και την ευθύνη για την  Προβολή ενημέρωση και την Τουριστική προβολή του Δήμου.

Ο κ. Φραγιουδάκης Μενέλαος θα έχει την ευθύνη για θέματα καθημερινότητας Δημοτικής Ενότητας Συβρίτου, αποκομιδής απορριμμάτων, σήμανσης, την ευθύνη για Ύδρευση - Άρδευση - Αντλιοστάσια - Βιολογικοί Δημοτικής Ενότητας Συβρίτου, την ευθύνη για τα Τεχνικά έργα που εκτελούνται στην Δημοτική Ενότητα Συβρίτου, την ευθύνη για τη Διαχείριση οχημάτων και Μηχανημάτων Έργου του Δήμου, την ευθύνη και την εποπτεία μηχανημάτων έργου στην Δημοτική Ενότητα Συβρίτου, την ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων των τοπικών κοινοτήτων με συνεργασία των προέδρων και των εκπροσώπων στη Δ. Ε. Συβρίτου, την ευθύνη για την πολιτική προστασία στην Δ. Ε. Συβρίτου και θα αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας  ή κωλύματος τον κ. Αλεβυζάκη Χαρίλαο.

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των Αντιδημάρχων τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος και τις κατά τόπον αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλεβυζάκης Χαρίλαος που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Οι Αντιδήμαρχοι με αντιμισθία είναι οι κ.κ. Ψαρουδάκης Εμμανουήλ και Φραγκιουδάκης Μενέλαος και χωρίς αντιμισθία οι κ.κ. Κλάδος Βασίλειος και Αλεβυζάκης Χαρίλαος.

Τέλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Καλομενόπουλος Εμμανουήλ του Αντωνίου θα έχει την ευθύνη των θεμάτων παιδείας - υγείας - πρόνοιας και κοινωνικής αρωγής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ