ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναρξη μαθημάτων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρεθύμνου

0

Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και  ώρα 17:00 στο «Σπίτι του Πολιτισμού», Βερνάρδου 12 (δίπλα στο Ωδείο), παλιά πόλη, ξεκινούν τα μαθήματα του Α΄κύκλου  μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι». Η εναρκτήρια διάλεξη έχει τίτλο "Αυτοεκτίμηση: η τέχνη της επικοινωνίας»" και εισηγήτρια είναι η κυρία Βίκυ Σίμου, Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να γνωρίσουν τα βασικά χαρακτηριστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας τόσο στις διαπροσωπικές όσο και τις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις  με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Center of Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής στο Α.Λ.Π. Ρεθύμνου ξεπέρασαν κατά πολύ τον αρχικό προγραμματισμό με αποτέλεσμα, να μην ικανοποιηθούν όλες, λόγω μη χωρητικότητας της αίθουσας.  Ως Α.Λ.Π. δεσμευόμαστε σε όσους μένουν εκτός, να έχουν προτεραιότητα εγγραφής στον επόμενο κύκλο μαθημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ρεθύμνου, και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη, ο οποίος με την άμεση και θετική παρέμβαση του στο αίτημα μας για μερική τουλάχιστον αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος, παραχώρησε για τον σκοπό αυτό το «Σπίτι του Πολιτισμού», δίνοντας έτσι την ευκαιρία συμμετοχής σε περισσότερους Ρεθεμνιώτες.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Γεώργιο Γιακουμάκη, για την παραχώρηση αρχικά της αίθουσας του ΕΡ για τα μαθήματα του Α.Λ.Π. και πιστεύουμε ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν σε ίδιες ή παρόμοιες διαδρομές.

Πληροφορίες: www.alp.gr & Αντώνης Πολυχρονάκης, συντονιστής Α.Λ.Π. Ρεθύμνου, τηλ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ