ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κρασί από την Κρήτη ζήτησε η Lady Gaga μόλις πατήσει Ελλάδα

0

 Φαίνεται πως η επίσκεχη της Lady Gaga στην Κρήτη της έμεινε αξέχαστη καθώς ζήτησε μόλις πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη της συναυλία να την περιμένει το αγαπημένο της Κρητικό κρασί!

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη συναυλία της Lady Gaga στη χώρα μας που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, οι υπεύθυνοι δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για το event της χρονιάς και να υποδεχτούν την εκκεντρική σταρ στη χώρα μας.

Η 28χρονη σταρ, όπως αναφέρει το koolnews.gr,  θα φτάσει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη, δυο μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία και θα μείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι απαιτήσεις της Lady Gaga για τη διαμονή της στην υπεροπολυτελή σουίτα που έχει κλείσει ξεπερνούν τα όρια της εκκεντρικότητας, καθώς όσοι είχαν την ατυχία να ασχοληθούν με την εξυπηρέτηση της σταρ έχουν ήδη αρχίσει να μετανιώνουν.

Η ίδια ζήτησε στη σουίτα της να κυριαρχεί το λευκό χρώμα, που είναι το αγαπημένο της, σε κουρτίνες, σεντόνια, πετσέτες και έπιπλα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το καμαρίνι της καθώς το λευκό χρώμα την ηρεμεί. Επίσης, θέλει με το που θα φτάσει στο ξενοδοχείο να υπάρχουν στον προσωπικό της χώρο 330 λευκά τριαντάφυλλα και ένα συγκεκριμένο κρασί στο ψυγείο το οποίο είχε δοκιμάσει παλαιότερα κατά την επίσκεψή της στην Κρήτη και της άρεσε πολύ.

Στο ψυγείο θα υπάρχουν ακόμα οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά, ανθρακούχο νερό και πολλά παγάκια. Φυσικά, ως λάτρης των social media η Gaga τόνισε πως θέλει να υπάρχει wi-fi σε όλους τους χώρους που κινείται για να μη χάσει λεπτό την επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους και τους θαυμαστές της.

Το μενού της διάσημης σταρ αποτελεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο για τους διοργανωτές της τραγουδίστριας, καθώς εκείνη είναι αλλεργική σε οστρακοειδή και σταφύλια, πράγμα που σημαίνει πως τα εντυπωσιακά πιάτα από θαλασσινά στα οποία οι μάγειρες δείχνουν όλη τους την τέχνη... απορρίπτονται. Το μενού της, ύστερα από πολλή σκέψη από τη μεριά του σεφ που θα την αναλάβει, θα περιλαμβάνει πολλά λαχανικά και φρούτα, θα είναι όμως Μεσογειακό, καθώς η τραγουδίστρια λατρεύει την ελληνική κουζίνα. Η χωριάτικη σαλάτα θα έχει την τιμητική της και σίγουρα η Lady δε θα φύγει από τη χώρα μας χωρίς να φάει τα διάσημα παραδοσιακά φαγητά μας.

Το σόου της Lady Gaga αναμένεται να είναι φαντασμαγορικό αφού αν και 1.55 στο ύψος, εκείνη καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να γεμίσει ολόκληρη τη σκηνή. Τα εφέ θα είναι εντυπωσιακά, και το στυλιστικό της θα τραβήξει τα βλέμματα όπως πάντα. Το opening της μεγάλης συναυλίας έχει αναλάβει ο Άλεξ Καββαδίας, πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος «Matisse», που εδώ και λίγο καιρό έχει ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Παραδόξως, sσύμφωνα πάντα με το koolnews.gr, αν και πρόκειται για τη συναυλία της χρονιάς και σημαντικός σταθμός της περιοδείας του Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball, μια εβδομάδα πριν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια παρότι οι διοργανωτές πίστευαν ότι το event θα είναι sold out. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 38.5 ευρώ για την αρένα και φτάνουν μέχρι 104.5 ευρώ για Golden Standing, στα επίσημα σημεία πώλησης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ