ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Ολυμπιακό ο Κώστας Χατζηδάκης

0

Τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του έχει μπροστά του ο Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος μπήκε στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και αναλαμβάνει την ομάδα Κορασίδων του Ολυμπιακού.

Ύστερα από το πετυχημένο πέρασμα του νεαρού προπονητή στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου, ο Κώστας Χατζηδάκης συμφώνησε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ με το σύλλογο του Ρεθύμνου «χώρισε» φιλικά, καθώς το κρητικό σωματείο θεωρεί τιμητική την πρόσληψη του Χατζηδάκη από τους «ερυθρόλευκους», διότι είναι «δικό τους» παιδί.

Ο Χατζηδάκης έχει ήδη εγκατασταθεί στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τη σχολή προπονητών της ΚΟΕ, ενώ κάνοντας δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, το οποίο τον φέρνει δίπλα στον Χάρη Παυλίδη, τον Θοδωρή Βλάχο και τον Δημήτρη Κραβαρίτη:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις με το Δ.Σ. έγιναν σε φιλικό επίπεδο και ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο κ. Κουφάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σαφώς και θα βοηθάω το σύλλογο σε ότι μου ζητηθεί. Το Ρέθυμνο είναι το σπίτι μου και αυτό δεν αλλάζει.

Η καλή δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής θα συνεχιστεί από τους Κώστα Φιτσανάκη και Γιάννη Παναγιωτάκη και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ευχαριστώ τα κορίτσια και τους γονείς τους για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι καλή επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ