ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαγιέ: "Τιμή μου που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean"

0

Ο Μουχάμαντ Φαγιέ ήταν η τελευταία άφιξη για την ομάδα μας. Ο «Μοέ» απουσίαζε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ρέθυμνο Aegean λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας, η οποία κρίνεται άκρως εντυπωσιακή βλέποντας τα στατιστικά του στη διοργάνωση με 11.2 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 0.7 ασσίστ μ.ό. σε 6 παιχνίδια.

Χθες, παρακολούθησε από κοντά για πρώτη φορά τους συμπαίκτες του στον φιλικό αγώνα εναντίον της ομάδας του Ηρακλείου, ενώ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» δηλώνοντας ευτυχισμένος που βρίσκεται στην οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean.

Αναλυτικά:

Μουχάμαντ Φαγιέ: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean. Όταν μου έγινε η πρόταση για να έρθω απάντησα θετικά, γνωρίζοντας από πέρυσι πόσο καλή και οργανωμένη είναι η ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω αλλά και να πάρω εμπειρίες αγωνιζόμενος εδώ.

Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει πολλούς φιλάθλους που την αγαπάνε και την στηρίζουν και θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να βλέπω το γήπεδο γεμάτο σε κάθε αγώνα γιατί κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει την στήριξη των φίλων της.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. Αγωνίστηκα εναντίον παικτών παγκόσμιας κλάσης. Είμαι ενθουσιασμένος που έπαιξα εναντίον και της Ελλάδας. Έκανα αυτό που μπορούσα και ελπίζω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου και στην καινούρια μου ομάδα, βοηθώντας την να καταφέρει τους στόχους της».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ