ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

3η Βραδιά Αλληλεγγύης από τον ΣΥΝΠΟΛΙΣ

0

Για ακόμη μία φορά οι Ρεθεμνιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών ΣΥΝΠΟΛΙΣ στη χθεσινή βραδιά αλληλεγγύης στο Δημοτικό Κήπο. Ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ βρίσκεται στο πλευρό των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας και η προσπάθεια να συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στέφθηκε με επιτυχία.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, ο υπεύθυνος του φιλόπτωχου ταμείου Πατέρας Γεώργιος Γαλεράκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος στα θέματα Παιδείας Γιώργος Γεωργαλής.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Μπεμπής καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στον Κήπο, όπως και όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε την παράσταση «Ερωτόκριτος… σαν παραμύθι» από το Θεατρικό Περίπλου, μουσικό πρόγραμμα από την «Μπαντίνα» της Δημοτικής Φιλαρμονική, συναυλία με τους κρητικούς καλλιτέχνες Μανώλη και Δημήτρη Σπυριδάκη και χόρεψε ο Παραδοσιακός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Ερωφίλη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ