ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Προς κάθε αρμόδιο του Μανόλη Μαριόλου

0

Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας του Κόμβου Αμαρίου με τα γνωστά αποτελέσματα και σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την τοποθέτηση της νέας σημάνσεως η Ιερά Μονή Αρκαδίου βρίσκεται στην Επαρχία Αμαρίου κατά τους ειδικούς επί της σημάνσεως. Δηλαδή για να πας στο αρκάδι πρέπει ακολουθώντας την σήμανση να πας προς Αμάρι τουτέστιν Αποστόλους, Αγία Φωτεινή ανεβαίνομε Θρόνος αφού περάσουμε το χωριό Θρόνος προχωρώντας φτάνουμε στο γραφικό Κλησίδι και αφού σταματήσουμε για το πρώτο κατούρημα οπλιζόμαστε με υπομονή και κουράγιο για να φτάσουμε στο ηρωικό Αρκάδι!

Και καλά εμείς, οι ξένοι που έρχονται δεν γνωρίζουν την κλασική διαδρομή και κατά κακή τύχη ακολουθούν τη νέα σήμανση, όταν με το καλό φτάσουν σαν τους... Μυρίους του Ξενοφώντα αναφωνούν... το Αρκάδι... το Αρκάδι. Τι πιο απλό από την παλαιά διαδρομή. Δηλαδή πάμε στην Αθήνα μέσω.. Θεσσαλονίκης!

Φίλε Αρμόδιε, επειδή η σήμανση ταλαιπωρεί τους ξένους επισκέπτες και ειδικά αυτούς που έρχονται από τη Βόρειο Ελλάδα με λεωφορείο, τα σχόλια τους για την ταλαιπωρία τους θα ήταν περιττό να σας τα μεταφέρω. Είναι ευνόητα.

Επειδή δε πλησιάζουν τα «Αρκάδια» καλό θα είναι να καλύψετε τουλάχιστον αυτή την ημέρα την λανθασμένη σήμανση της ταλαιπωρίας ούτως ώστε οι ξένοι επισκέπτες και οι επίσημοι αν ακολουθήσουν τη σήμανσή σας ενδέχεται να μην προλάβουν και το πιλάφι και το κρέας να είναι πηγμένα. Λάβετε τα μέτρα σας ούτως ώστε τουλάχιστον αυτή την ημέρα να μην ταλαιπωρηθούν οι ξένοι επισκέπτες και να μην εκτεθεί πάλι το Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ