ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πρώτα το Αμάρι και μετά οι φιλοδοξίες του Παντέλη Καραγιαννάκη

0

Διαβάζοντας την εφημερίδα σας της 20/9/2014 σαν Αμαριώτης ένιωσα πολύ άσχημα και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια του Δημοτικού Σχολείου όπου τιμωρούσαμε κάποιον μέχρι να συμφωνούσε μαζί μας. Διάβασα τα συμβαίνοντα στο Δήμο αμαρίου και εξεπλάγην. Από εμπειρία που έχω και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί την υπηρέτησα και από Διοίκηση Ανώνυμων Εταιρειών, γιατί δούλεψα 37 χρόνια, θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου.

  1. Στην Τοπική Αυτοδιοίκης ότι αποφάσεις έχει πάρει μια εκλεγμένη Δημοτική αρχή για έργα τα οποία δεν έχει τελειώσει, η επόμενη εκλεγμένη Δημοτική αρχή τα συνεχίζει.
  2. Οι Διοικήσεις των ανώνυμων εταρειών κάθε χρόνο κάνουν Γενική Συνέλευση για να εγκρίνουν τον ισολογισμό στην οποία Γενική Συνέλευση διαβάζεται και η έκθεση του ελέγχου των ορκωτών λογιστών.

Σαν Αμαριώτης που έζησα τα 25 πρώτα χρόνια της ζωής μου στις Βολιώνες που αγαπώ και υποστηρίζω το ΑΜΑΡΙ, θέλω να πάει μπροστά ο τόπος μας, απευθύνω έκκληση στα μέηλ του Δημοτικού Συμβουλίου να συνεργαστούν για την πρόοδο του Δήμου και των δημοτών που τους εξέλεξαν.

Το νέο Δήμαρχο προσωπικά δεν τον ξέρω, ήξερα όμως το μακαρίτη τον πατέρα του, ο οποίος ήταν άνθρωπος, ο καλύτερος από τους οδηγούς λεωφορείων  και θέλαμε σαν μαθητές να πηγαίνουμε στο Ρέθυμνο με τον Παραδεισανό. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει και αυτός να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να αφήσει καλό όνομα σαν Δήμαρχος για καλό και του ίδιου και του τόπου.

Τελευταία εκτίμηση σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους σε κάθε απόφαση και ενέργεια να βάζουν ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΜΑΡΙ και μετά κάθε φιλοδοξία που έχει ο καθένας που είναι θεμιτό να έχει.

*Ο Παντελής Καραγιαννάκης είναι π. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, γέννημα θρέμα Αμαριώτης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ