ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διαχείριση εργασιακού άγχους, νετανιαχού και χαλιφάτου του Μιχάλη Τζανάκη

0

Πώς θα σας φαινόταν αν οι «τζιχαντιστές» του μουσουλμανικού χαλιφάτου οργάνωναν ένα διεθνές συμπόσιο για την εξάλειψη της … βίας;

Αν ίσως οι Ισραηλινοί ηγούνταν μιας διεθνούς εκστρατείας για την παγκόσμια… ειρήνη;

Θα σας φαινόταν λογικό μήπως να διοργανωθεί στην Αιθιοπία το παγκόσμιο συνέδριο κατά της … παχυσαρκίας;

Μάλλον θα δείτε με δυσπιστία-υποθέτω-τον Πρετεντέρη συντονιστή στο προσεχές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τον … Πορτοσάλτε εκπρόσωπο τύπου του εν λόγω κόμματος –αν και ποτέ μη λες ποτέ!!!

Αν λοιπόν, τα παραπάνω σας φαίνονται απίθανα και αδύνατα, είστε άνθρωποι «καχύποπτοι» και «κακεντρεχείς». Θ’ αποκλείατε-φαντάζομαι- την περίπτωση ο εν ενεργεία υφυπουργός … εργασίας(!!!)- των 2.000.000 ανέργων και των 300.000 χιλιάδων μεταναστών-επιστημόνων τα τελευταία 2-3 χρόνια να οργανώνει «ημερίδα» στην πόλη μας, σε κεντρικό ξενοδοχείο (ποιος το πλήρωσε και πόσο;), με θέμα τη «διαχείριση του… εργασιακού άγχους»!!!

Γιατί λοιπόν οι «τζιχαντιστές» του χαλιφάτου να μην οργανώσουν αντίστοιχη εκδήλωση για την πάταξη της βίας, ή ο Νετανιάχου να κατέβη στις εκλογές με κεντρικό σύνθημα «make love, not war»;

Ούτως ή άλλως σ’ αυτή τη χώρα όλοι δουλεύουν όλους!!! Άκουσα τον πρωθυπουργό από βήματος κοινοβουλίου να λέει ότι φοροελαφρύνθηκα(!!!), γιατί ο μπαρμπούτος (μουσάτος) πασόκος υφυπουργός του να μη με «δουλέψει» σε τοπικό επίπεδο, αφού αυτός με δουλεύει σε πανελλήνιο;

Άλλωστε όπως προείπαμε-και ανακοινώθηκε πανηγυρικά- η ανεργία «έπεσε» 0,3%. Λεπτομέρεια πως κάποιοι άνεργοι πέθαναν, άλλοι-αρκετές χιλιάδες μετανάστευσαν-και πάμπολλοι παραιτήθηκαν της ματαιοπονίας να ψάχνουν εργασία στην Ευρωπαϊκή «Μπανανία».

Δικαίως ενοχλήθηκε ο υφυπουργός, όταν διαμαρτυρόμενοι απολυμένοι, άνεργοι και … «διαθέσιμοι» διέκοψαν τη διάλεξή του. Έχασε  ο άνθρωπος τον ειρμό του, πάνω που είχε βρει το «κόλπο» να μην αγχώνομαι στο φόρτο εργασίας μου, μπούκαραν στην αίθουσα και φώναζαν συνθήματα. Ο ίδιος βέβαια, φάνηκε να διαχειρίστηκε εκείνη την ώρα το «άγχος» του, ενώ θα έπρεπε ν’ αντιδράσει όπως ο αρχηγός του, ο Βαγγέλης που το βράδυ στο κοινοβούλιο πάλι χοροπηδούσε σαν πολική αρκούδα όταν διαπίστωσε τις συνταγματικές…εκτροπές του Τσίπρα!!!

Άντε υφυπουργέ Εργασίας, με το καλό να οργανώσεις και την άλλη ημερίδα με θέμα τις «φορολογικές ελαφρύνσεις των ετών 2010-1014».

Βλέπω τον Νετανιάχου και τους Τζιχαντιστές να παίρνουν ωστόσο… Νόμπελ Ειρήνης!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ