ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιμορφωτική Ημερίδα της 1ης Περιφέρειας Π.Ε.Ν. Ρεθύμνης

0

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Creta Star, στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, Επιμορφωτική Ημερίδα από τις 08.00’ έως 14.00’ με θέμα: «Διαχείριση Μαθησιακών Δυσκολιών και Φαινομένων Σχολικής Βίας και Αποκλεισμού» για τους εκπαιδευτικούς(230) της 1ης Περιφέρειας Π.Ε.Ν. Ρεθύμνης (Δημοτικά Σχολεία: 2ο, 5ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10ο, 13ο, 14ο, Άδελε, Αποστόλων, Πλατάνου Αμαρίου, Ρουσσοσπιτίου, Φουρφουρά, Σταυρωμένου). Την Ημερίδα οργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Περιφέρειας Π.Ε. Μιχαήλ Κολιοραδάκης με εισηγητές τον Κοινωνιολόγο της Εκπαίδευσης κ. Θεόδωρο Ελευθεράκη, Επίκουρο Καθηγητή του Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα εισήγησης: «Προβληματικές Συμπεριφορές: Αίτια και Αντιμετώπιση με Διαφοροποίηση των Κοινωνικών και Σχολικών Πλαισίων» και τον Διδάκτορα κ. Κωνσταντίνο Τριπολιτάκη, Σχολικό Σύμβουλο 16ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Κρήτης με θέμα εισήγησης «Από την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στη Συμπερίληψη: Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού». Επίσης παραβρέθηκε και χαιρέτησε τη ημερίδα ο κ. Ευστάθιος Κοντογιάννης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνου.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Δημήτριο Γρηγοριάδη      για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων, για τη φιλοξενία, την προσφορά του coffee catering κατά τη διάρκεια του διαλείμματος καθώς και τη δωρεάν διάθεση γεύματος στους εισηγητές. Iδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Κωνσταντίνο Κοράκη για την ευγένειά του, την ποιοτική συνεργασία μας και τη γενικότερη φροντίδα του πριν και κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άριστη υποστήριξή της.

Ευχόμαστε να έχουν υγεία, αποτελεσματικότητα στους στόχους τους, έτσι ώστε να συμβάλλουν στην υλοποίηση ανάλογων κοινωνικών, πολιτισμικών, εκπαιδευτικών δράσεων με την ίδια διάθεση.

 

HΜΕΡΙΔΑ 16.10.2014.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ