ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5

0

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5, N’JOY UNI-League ξεκίνησε και φέτος τις εγγραφές του σε 10 ελληνικές πόλεις!  Αποτελεί παράλληλα τη "δεξαμενή" από την οποία αναδεικνύεται η Ελληνική ομάδα minifootball.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις για την φετινή διοργάνωση. Ως τότε το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να οργανώσουν τη ομάδα τους, να επιλέξουν την εγκατάσταση και τις ώρες που θέλετε να αγωνίζονται (1 φορά τη βδομάδα) και... όλα έτοιμα για πρεμιέρα! Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5 N’JOY UNI-League θα διεξαχθεί φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Καλαμάτα και Ιωάννινα.

Οι συμμετοχές είναι τηλεφωνικές (2109515730) αλλά και online στοhttp://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), κρατώντας έτσι σειρά προτεραιότητας!

Τι είναι το minifootball; Προσοχή, δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο 11x11, ούτε για ποδόσφαιρο σάλας, αλλά για minifootball, δηλαδή αυτό το δημοφιλές άθλημα που όλοι παίζουν, χωρισμένοι σε ομάδες 5x5, 6x6 ή 7x7. Βεβαίως και υπάρχει στενή σχέση και συνεργασία με την ΠΕΠΣ Σάλας, υπό την αιγίδα της οποία τελεί η διοργάνωση για 7 συνεχόμενα χρόνια.

Το N’JOY UNI-League παράλληλα αποτελεί το Ελληνικό Πρωτάθλημα minifootball και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η Πρωταθλήτρια Ομάδα παίρνει απευθείας ολόκληρη το εισιτήριο για την προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball μαζί με τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης για ένα χρόνο και εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό φυσικά είναι γνωστό λόγω της μεγάλης προβολής της διοργάνωσης του miniEURO κάθε χρόνο που το 2013 μάλιστα είχε φιλοξενηθεί με παροιμειώδη επιτυχία στην χώρα μας.

Φέτος, το miniEURO 2014 διεξάγεται στο Μαυροβούνιο και αυτό του 2015 στο Τορίνο. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση και για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής, την οποία βίωσαν και Έλληνες, στην αξέχαστη διοργάνωση του 2013 στο Ρέθυμνο. Στην παρέα του N’Joy UNI-league παραμένει φυσικά ο μεγάλος χορηγός του, το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της ελληνικής αγοράς, το N’JOY! Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης αποτελεί το Α και το Ω για την επιβίωσή του και φροντίζει και για το μεγάλο δώρο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή αλλά και για μικρότερα δώρα για 1η, 2η, 3η θέση και Κυπελλούχο κάθε πόλης!

Τη συνεργασία της συνεχίζει και η UMBRO, η οποία ντύνει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης με τις ποιοτικότερες εμφανίσεις. Στους υποστηρικτές προστίθενται φέτος τα YAVA, τα οποία θα διαφημίζουν την διοργάνωσης μέσα σε όλους χώρους τους  ενώ από κοντά και όλοι οι παλιοί γνωστοί υποστηρικτές – δωροθέτες:

Τα γήπεδα που θα διεξαχθεί η διοργάνωση

1. Soccer Park (πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας)

2. Mini soccer Βασίλη Καραπιάλη (Χαλάνδρι)

3. Soccerino (Ρέντη)

4. Sports World (Άγιος Κοσμάς)

5. Dragau (Καισαριανή)

6. Paradise (Μεταμόρφωση)

5x5 Ιβανοφείου - All Star

1. Lido Soccer Παπαδόπουλου (8x8)

2. Candia Maris (5x5)

Rossoneri (πρώην Δαβουρλή)

1. 5x5 Μαγνησιακού

2. Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ.Παρασκευής

3. Olimpico

Planet (Ψαχνά)

Calcetto (ASA Sports Club)

Mundialito Παραλίας (6x6-8x8)

Plaza Cafe (Δίπλα στα ΤΕΙ)

Παραλίμνιο Αθλητικό Κέντρο

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ