ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Σουτ εντός... Πεδιάς" για 7η χρονιά

0

Συνεχίζεται από την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean και φέτος το πρόγραμμα «Σουτ εντός… Πεδιάς» για  7η συνεχή χρονιά. Τα παιδιά από τα δημοτικά σχολεία του  Ρεθύμνου θα έχουν την ευκαιρία να  γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μας, να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τα ίδια τα ινδάλματα τους.

Χθες, αντιπροσωπία παικτών του Ρέθυμνο Aegean επισκέφθηκε το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο την ομάδα εκπροσώπησαν οι Γιάννης Καλαμπόκης, Γιάννης Σίνης και ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, Δημήτρης Τζέτζος. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ρέθυμνο Aegean έδωσε συμβουλές στους μικρούς μαθητές για την υγιεινή διατροφή και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκαν οι Φάνης Κουμπούρας, Μάρκος Δουλγεράκης, ο Team Manager και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής, Γιώργος Κούμουλος, ο προπονητής των ακαδημιών του Ρέθυμνο BC, Νίκος Μακρής και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος Γηπέδου, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι της ομάδας μας ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των αθλητών μας, φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έπαιξαν μαζί τους, ενώ πήραν αναμνηστικά αυτόγραφα.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου κ. Κλεόνικο Σταυριδάκη και κ. Αλέκο Πεδιαδίτη αλλάκαι τους δασκάλους, για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ