ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα! Σ. Ξουλίδου: Μου έδιναν 3 εκ. για να ψηφίσω για ΠτΔ - ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί»

0

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Μετά τις αποκαλύψεις-βόμβα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, με απώτερο σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, προέβη σε αποκαλύψεις.

Η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε ότι «γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της».

Πρόσθεσε η ίδια: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ. Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ