ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η λύση στο πρόβλημα των ηλεκτρονικών αγορών

0

Το ίντερνετ αποτελεί το δημοφιλέστερο μέσο για ηλεκτρονικές αγορές, κυρίως μάλιστα για ρουχισμό. Αλλά, έχει ένα ελάττωμα!

Δεν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τα ρούχα που παραγγέλνεις και η διαδικασία αποστολής και πιθανής επιστροφής λόγω λάθος εφαρμογής, μπορεί να πάρει μέρες, κάτι που κάνει πολλούς καταναλωτές να διστάζουν να το χρησιμοποιούν.

Η LikeAGlove όμως, μία πολλά υποσχόμενη σταρτ απ επιχείρηση, έρχεται με μία επαναστατική εφεύρεση να δώσει λύση σε αυτό το ελάττωμα του ίντερνετ. Τα έξυπνα ρούχα θα γνωρίζουν ακριβώς τις διαστάσεις μας ,ώστε να μην υπάρχει περιθώριο λάθους, απλά φορώντας τα για λίγα λεπτά.

Το σύστημα της LikeAGlove

Τα ρούχα αποτελούνται από έξυπνο ύφασμα που μετράει τις διαστάσεις με ειδικές ίνες και στέλνει τα δεδομένα σε μία εφαρμογή. Με τη χρήση μίας μηχανής αναζήτησης ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρίσκει το σωστό μέγεθος, σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα ένδυσης.

Δυστυχώς όμως τα έξυπνα ρούχα δεν διατίθενται ακόμα στην αγορά, καθώς η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης κατασκευαστών και εμπόρων,ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου. Οι υπεύθυνοι ωστόσο δεν αποκλείουν την άμεση διάθεση στους καταναλωτές από την αρχή του ερχόμενου έτους.

Το διαφημιστικό σποτ πάραυτα, είναι έτοιμο!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hP0jcX8uFnw#t=0

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ