ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η «Τελεία» του Απ. Γκλέτσου ξεκίνησε από τα Ανώγεια

0

Τις βασικές αρχές του κόμματος παρουσίασε ο ιδρυτής του

Ο ιδρυτής του πολιτικού κόμματος «Τελεία» και Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επέλεξε τα Ανώγεια για να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματός του την π. Δευτέρα.

Η πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και εκεί ο κ. Γκλέτσος συνομίλησε με κατοίκους, αγρότες, κτηνοτρόφους και τοπικούς φορείς που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση των αρχών του κόμματος. Ο Απόστολος Γκλέτσος επέλεξε τα Ανώγεια, επειδή, όπως δήλωσε, «το ιστορικό αυτό χωριό είναι πανελλαδικό και παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Τα Ανώγεια δίνουν τον παλμό στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό και εμείς ξεκινάμε από εδώ».

Επιδίωξη του νέου κόμματος είναι να μπει «τελεία» στις πρακτικές των κυβερνώντων που οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο και για το λόγο αυτό ο ιδρυτής του στοχεύει σε ποσοστό 3% στις επόμενες εκλογές, έτσι ώστε η «Τελεία» να μπορέσει να εισέλθει στο κοινοβούλιο. Όσον αφορά στη συνεργασία με άλλα κόμματα, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε πως η «Τελεία» πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν ο λαός τον εκλέξει πρώτο κόμμα, χωρίς όμως αυτή η στήριξη να περιλαμβάνει και στήριξη προς τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Επιπλέον, ο κ. Γκλέτσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το κόμμα του να συνεργαστεί με οποιοδήποτε άλλο κόμμα προς όφελος της χώρας, αλλά, όπως επεσήμανε, σε καμία περίπτωση δε θα συνεργαστεί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

 

2

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ